Основно навигационно меню

Broko лого Broko.... за застраховките!

Вход в “моето Broko“

Новини

Групама: За каското

Вече трябва да е станало ясно, че 100лв. разлика в цената не накланят избора към определен застраховател по каско. Защото не покрива дори и боята на един детайл. Нашите потребители на застрахователна услуга гледат проспективно и знаят, че застраховката връща точно толкова колкото се вземе при сключване, и в детайли – защото особеностите с малки букви дават комфорта по време на полицата.

"Комфорт" или "Престиж" от Групама?

Групама има два продукта по каско.

ДЗИ: Отличници в ликвидацията по каско

Да ви разкажем една история за щета по каско.

В края на работния ден, клиент се обажда с проблем по каско. Счупил стоп в колче при маневра за паркиране. А на следващия ден колата влиза в сервиз за ремонт по друга претенция.

Лев Инс: Още месец на промоция по каско

Стига сме бърборили за особености на покритията. Каското работи при всички. Няма компания, която да не плаща адекватно по доброволна застраховка. Има ли го в общите условия – има го и по сметка при нужда.

Стикерът по гражданска отговорност с впечатляващ нов опит да влезе в историята

Да, да, за вече сребристата лепенка става дума. Тази която краси предното стъкло на всяка кола, изпълнила задължението си да сключи задължителната гражданска отговорност.

ДЗИ: Стрийминг застраховката за злополука на промоция през ноември

Това впечатление трябваше да бъде под заглавие: Злополуката. Стария най - добър приятел на каското. Но тарифата по каско от години не казва нищо по въпроса за сложните им връзки, за разлика от интерфейса и указанията. Затова за злополуката, само като за злополука.

Броко новини