Основно навигационно меню

Broko лого Broko.... за застраховките!

Вход в “моето Broko“

Новини

Армеец: И асистанс за България по каско

Знаете ли как започваме отговора на въпроса „Как се избира каско?“. Разликата между компаниите е в две неща: ограничение за щетите по декларация и допълнителни услуги, като асистанс, например. Ограничения за щети по декларация по каско няма само при Армеец, но пък те нямат асистанс за България. Махаме второто! Става история от утре.

От 01 декември каското върви и с асистанс за България

Асистанс за чужбина има от толкова дълго. Ако не помните даже, Армеец бяха първата компания пуснала на пазара, допълнителното покритие. Отне доста време, но пък предложението за България е достатъчно накичено за да впечатли. Да го кажем така. Без асистанс за БГ, каското няма е да това, което ще очаквате при сериозен проблем.

Стикерът по гражданска отговорност с впечатляващ нов опит да влезе в историята

Да, да, за вече сребристата лепенка става дума. Тази която краси предното стъкло на всяка кола, изпълнила задължението си да сключи задължителната гражданска отговорност.

Безсмислено, ама нищо!

ДЗИ: Стрийминг застраховката за злополука на промоция през ноември

Това впечатление трябваше да бъде под заглавие: Злополуката. Стария най - добър приятел на каското. Но тарифата по каско от години не казва нищо по въпроса за сложните им връзки, за разлика от интерфейса и указанията. Затова за злополуката, само като за злополука.

Дженерали: Критични болести по злополука и заболяване, включително и при задължителната трудова.

Застудя и почнаха да припръскват добри новини. Какво ли ще е като дойде валежния октомври?! Малко иронично е да говорим за критичните болести, като за добра новина, но това е живота. Неприятностите идват така или иначе. Добре е човек да е подготвен за тях по някакъв начин.

Броко новини