Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Твърде меки са, Сър!

Добре, че захладня, та да втвърди лепенките.

Голяма иновация подминах. Смениха лепенките и не изразих радостта си. Ясно е, че съм фен по принцип и от години. Всичко при гражданската отговорност тече по АПИ-та, само стикера продължава да стои на задължителното си място. Та чак и еволюира.

Радвай се потребителю на застрахователна услуга. От това

ГО-то поевтиня откъм стикер с 21 стотинки.

Няма и лев, ако са четири вноските, но пък при 12 каква икономия е само. Не че масово се плаща на толкова, но нищо. За който не е усетил ценовия спад, … ами да е!

И модернизира визията на предното стъкло

Така блести на слънце метализираното сребро. Не е като простото зелено от миналото. А и е леко по - едричко, вижда се от всеки, на който това не му трябва. Пък и отива на антената от техническия преглед. И се връзва със всеки цвят на автомобила. Така де. И това има значение!

Един проблем има само. Но тези, които държат да продължи да го има не им пука май. Дали щото вероятно не са дупчили. Все пак това е специфична дейност за тясната застрахователна експертиза.

Все някой плаща сметката от икономията

Сребристата лепенка е мека. Дупчи се трудно. Особено като е по – топло. Няма значение от цената на перфоратора. Все е мъка. И поддържащото фолио е по - широко от старото, сравнено с лепенката. Това гарантира, че перфоратора ще я бодне по в края и ще се нагъне по - лесно. И ако не можеш да преглътнеш срама да дадеш на клиента наджвакана лепенка, все пак не си пропуснал трудовото обучение до 4-ти клас, пускаш втора и плащащ старата.

Като дипломиран финансист, оценявам уменията на взимащите решения. Какъв ливъридж постигат с толкова дребни промени. Хем по- евтино за юзъра, хем по - добра рентабилност за бизнеса. Пък тия дето правят дупки по лепенки по занятие – да го …. коментират!

Броко коментари