Основно навигационно меню

Broko лого Broko.... за застраховките!

Вход в “моето Broko“

коментари

Здравей, свят! Застрахователен

Удоволствие е да си постна поздрава от новата страница. Малко e на акт 15 още, но по - смелите тестват на „продъкшън“. Пък и който не обича да му се срива сървъра е … страхливец!

Та какво пропуснах за 3 години?

В застраховането – нищо! Щото тук нищо не се случва. Ще се промени и това, но трябва още малко време. Макар, че пандемията изрита застрахователите няколко десетилетия напред във времето за да осъзнаят, че

Иновацията бонус – малус подобрила пътния травматизъм още преди да е приета

По Коледа стават чудеса и ето на, само заплахата от приемането на иновативната наредба, като с магическа пръчка подобри пътния травматизъм тия дни. Поне по мнение на масовата преса.

Може и да е вярно, ама е сигурно, че не е

Малус! Бонус – малус! Трябва ли ни въобще?!

Чета си от вчера проекто наредбата за „бонус- малус“-а по гражданска отговорност. Много неща не ми харесват, други направо ми противоречат на академичния бекграунд, за трети още се опитвам да намеря основание. Преценката ми е лична. В качеството на потребител на застрахователна услуга. Излиза, че периодично се повтарям но вече сме на етап обществено обсъждане.

Защо автоасистансът на Алианц не стигна до асистенция? (лично впечатление)

Аз съм Надя Минкова и семейната ни кола е застрахована по полица 17-300/332/5000927. Ще си слагам номерата на полиците винаги, когато нещо не ми сработи както очаквам. Всъщност много е хубаво да си генерирам личните потребителски впечатления, защото ако ще препоръчам един продукт, най- малкото трябва да съм сигурна, че той работи както е обещано по общи условия. Та!

Какво ли е качеството на брокеража в БГ срещу работна заплата от 422лв на месец?

От прессъобщение на Българската асоциация на застрахователните брокери стана ясно, че разходът за човешки ресурс при част тях е 500лв на месец на служител. Като махнем от това число данъците и осигуровките излиза, че човеци се наемат за средна заплата от 422лв. Дет се вика- а-ха на минималната. Чудотворци! Важното е друго.

Броко коментари