Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

За покритието по трудова злополука :)

Пират, след дълги години служба, решава да предяви претенция към застрахователя за претърпените вреди в резултата на упражняване дейността. Обръща се към най близкия офис на компанията. Служител на застрахователя любезно го разпитва при какви обстоятелства са възникнали вредите.

- Разкажете ми господине как се случи злополуката с крака ви?

- Ами … в един работен ден имаше буря. Морето бушуваше Нападахме търговски кораб. По време на атаката докато бях на палубата корабът силно се олюля. Огромна вълна ме блъсна. Паднах във водата и акула отхапа крака ми.

- О! Каква нелепа случайност. Но.. това е инцидент по време на работа и е покрит риск по вашата полица. Виждам кука вместо китка на ръката ви. Разкажете ми как се случи?

- Ами … в един работен ден имаше буря. Морето бушуваше Нападахме търговски кораб. По време на атаката докато бях на палубата корабът силно се олюля. Огромна вълна ме блъсна. Паднах във водата и акула отхапа ръката ми.

- О! Каква нелепа случайност. Но.. това е инцидент по време на работа и покрит риск по вашата полица. Разкажете ми и за превръзката на окото ви?

- Ами… в един работен ден времето беше прекрасно. Лежах си на палубата и се припичах, и изведнъж чайка прелетя над мен и се изпусна точно в окото ми.

- Доста неприятно, но каква е връзката между това и загубата на окото ви!?

- … ами това ми беше първия работен ден с куката.

Любознателни сте? Четете още тогава:

? Как се почва брокерски бизнес?

Броко коментари