Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ДЗИ: Нашите цени за гражданска отговорност започват от 155,86лв.

Нямаме грешка в софта! 155 и малко е вярното число за гражданска отговорност в ДЗИ.

От днес. До кога е друг въпрос. Преди година 165лв беше забранителния минимум, но.. както казват: всяко чудо за три... промени на тарифата.

Новото при ДЗИ по гражданска от 01.10.2012

По- ниски цени за физически лица за гражданска отговорност за България

Атрактивни, е слаба дума за новите числа. Особено като отчетем многото публикации напоследък, как ще скочи гражданската. Цените са с до 7,41% по ниски от преди при еднократно плащане и с до 11,47% при разсрочено. Най високата редукция е за желаните коли- до 1600 кубика на физически лица над 35г. За всички региони и лица над 25г. гражданската става по- евтина със средно между 3% и 4%.

Цените са си цени. Цъкате, сравняване и виждате дали ДЗИ стигат до вашия желан минимум?.

Важните промени не спират до това.

Отстъпката по гражданска отговорност за каско

ДЗИ (както Армеец и ОЗК) дават 5% преференция от цената на ГО-то при сключено каско за същата кола. Не пропускайте този въпрос преди офертата, нали не искате да плащате излишно за задължителната полица.

С промяната от днес отстъпката за каско остава за ЮЛ. Между 30% и 35% е. 5- те процента каско бонус обаче за физически лица, могат да се ползват само при издадена зелена карта. Тази преференция е валидна вече и за трети регион (всички населени места извън София, варна, Благоевград, Перник и Пловдив).

Зелена карта може да се издава и за по- кратък срок

Ако купувате гражданската за България и сте на възраст над 25г. до два пъти през срока на полицата можете краткосрочно да разширите покритието на застраховката за всички страни от споразумението зелена карта за 15 или 30 дни. Доплаща се. За 15 дни сертификата струва 15лв. Едномесечната зелена карта е 20лв.

(Такова предложение ползвате и при Армеец. При тях сертификата е само едномесечен. Срещу 17,34 за коли до 2000 кубика и 27,54 за по- големите леки МПС. Ограничение за броя на сертификатите през срока на полицата няма.)

? Повече за краткосрочната зелена карта

ВАЖНО!

Нищо хубаво не трае дълго! След репортажите по телевизията от вчера нищо чудно надзорът да се взре по- внимателно в числата.

Ако мислите за подновяване сега е момента. При ДЗИ началото на полицата може да бъде до 2 месеца от датата на сключване. От днес издаваме за 01.12.2012. Новите цени на ДЗИ са вече онлайн. Впечатлявайте се?!

Броко новини