Основно навигационно меню

Broko лого Broko.... за застраховките!

Вход в “моето Broko“

ХДИ: Коледни преференции по имуществените застраховки от утре

Знаете вече, Коледа и Великден са точното време за имуществени застраховки. Не само защото цените са с промоционални отстъпки, но и имате повече време да поразцъкате цените, да поразгледате кой какво покрива от бутон и с какво самоучастие ще бъде договорено покритието.

ХДИ (наред с Алианц, Армеец и Уника) са след компаниите които поне два пъти в годината допускат преференциални условия по имуществените застраховки. От утре 15.11.2012 стартира традиционната коледна кампания. Промени в преференциите които предоставят ХДИ няма. Свикнали сте:

-20%, -60% и подарък

С промоционални предложения са всички имуществени продукта на ХДИ- Домашно имущество и злополука, пожар и природни бедствия, индустриален пожар и щети на имущество. Отстъпките и условията остават без промяна.

� Повече за условията на продуктите

Различното от други текущи промоции?

Това е единственото текущо промоционално предложение за покритие на индустриални обекти. Спец условията важат за имущества на стойност до 2 милиона лева.

Периодът на преференцията е сравнително кратък до 31.12.2012г.

Какво не сме казали до сега за имуществените полици на ХДИ

и не можете на видите от нашата оферта за застраховка на имущество

Покритието на земетресение е със самоучастие. Обичайна практика на пазара за този риск е личния принос (ако има въобще такъв) към щетата да е процент от застрахователната сума. При ХДИ самоучастието в щети от земетресение е 2% от размера на обезщетението при двата продукта, предназначени за домашно имущество. Индустриалния пожар е на 2% от застрахователната сума.

Стандартната полица за физически лица (пожар и природни бедствия) предвижда и 5% от размера на щетата, но не по- малко от 50лв самоучастие при събития в резултат на късо съединение.

При кражбата (Щети на имущество) е с 5% от размера на щетата остават за сметка на застрахования.

Имуществените застраховки на Broko

Факт е, че все още не можем да покажем оферта за имуществена полица на ХДИ. Причината е неизбежно обективна. Компанията предлага лимитирана имуществена полица с клауза на първи риск. Но пък имаме 13 компании (а скоро и 14, с новия продукт на първи риск на Групама) с които се опитваме

да ви убедим че:

  • Малка (лимитирана имуществена) полица за къщата е за предпочитане пред никаква застраховка.
  • Слуховете по медиите са за незнаещи. Нашите клиенти са информирани, защото четат преди да купят�. Покритите рискове по полицата сме показали на групи, виждате ги от 📷, детайлните условия на покритието сме добавили на 📷 за всяка група, а самоучастието сме отделили в отделна колона. За любознателните сме сложили и пълния текст на общите условия на 📷.
  • 30-40лева на година не са голяма сума пред удобството да не разчитате на благоразположението на бюджета при следващо наводнение, земетресение или друго застраховаемо събитие.

Основателно нали!? Мислете го.

Броко новини