Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

ХДИ: Коледни преференции по имуществените застраховки от утре

Знаете вече, Коледа и Великден са точното време за имуществени застраховки. Не само защото цените са с промоционални отстъпки, но и имате повече време да поразцъкате цените, да поразгледате кой какво покрива от бутон и с какво самоучастие ще бъде договорено покритието.

ХДИ (наред с Алианц, Армеец и Уника) са след компаниите които поне два пъти в годината допускат преференциални условия по имуществените застраховки. От утре 15.11.2012 стартира традиционната коледна кампания. Промени в преференциите които предоставят ХДИ няма. Свикнали сте:

-20%, -60% и подарък

С промоционални предложения са всички имуществени продукта на ХДИ- Домашно имущество и злополука, пожар и природни бедствия, индустриален пожар и щети на имущество. Отстъпките и условията остават без промяна.

? Повече за условията на продуктите

Различното от други текущи промоции?

Това е единственото текущо промоционално предложение за покритие на индустриални обекти. Спец условията важат за имущества на стойност до 2 милиона лева.

Периодът на преференцията е сравнително кратък до 31.12.2012г.

Какво не сме казали до сега за имуществените полици на ХДИ

и не можете на видите от нашата оферта за застраховка на имущество?

Покритието на земетресение е със самоучастие. Обичайна практика на пазара за този риск е личния принос (ако има въобще такъв) към щетата да е процент от застрахователната сума. При ХДИ самоучастието в щети от земетресение е 2% от размера на обезщетението при двата продукта, предназначени за домашно имущество. Индустриалния пожар е на 2% от застрахователната сума.

Стандартната полица за физически лица (пожар и природни бедствия) предвижда и 5% от размера на щетата, но не по- малко от 50лв самоучастие при събития в резултат на късо съединение.

При кражбата (Щети на имущество) е с 5% от размера на щетата остават за сметка на застрахования.

Имуществените застраховки на Broko

Факт е, че все още не можем да покажем оферта за имуществена полица на ХДИ. Причината е неизбежно обективна. Компанията предлага лимитирана имуществена полица с клауза на първи риск. Но пък имаме 13 компании (а скоро и 14, с новия продукт на първи риск на Групама) с които се опитваме

да ви убедим че:

  • Малка (лимитирана имуществена) полица за къщата е за предпочитане пред никаква застраховка.
  • Слуховете по медиите са за незнаещи. Нашите клиенти са информирани, защото четат преди да купят?. Покритите рискове по полицата сме показали на групи, виждате ги от ?, детайлните условия на покритието сме добавили на ? за всяка група, а самоучастието сме отделили в отделна колона. За любознателните сме сложили и пълния текст на общите условия на ?.
  • 30-40лева на година не са голяма сума пред удобството да не разчитате на благоразположението на бюджета при следващо наводнение, земетресение или друго застраховаемо събитие.

Основателно нали!? Мислете го.

Броко новини