Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Ако ще питате по телефона за щета при Булинс- не казвайте, че сте брокера!

Ново 10 от Булинс видяхме днес. Проверяваме какво се случва с една щета по каско от 2013г., за която още през ноември 2015г. са казали че остава само счетоводството да я преведе. (Колегите от Булинс не ни четат, но все пак за да не кажат че си измисляме, ето това е щетата 13010001002264. Пък дано разговорите наистина се записват за да проверят, че и развитието по- долу е факт). Та както винаги го правим по общия ред. Все пак по него ще минават и клиентите, трябва да знаем на какво ще ги подложат.

Разговорът се записва, натисни 2, после 1, и готово

Представяме се, споделяме проблема и хоп! Не може. На брокери информация за щети по телефона не се предоставя. Ново правило от януари. Без пълномощно (което как ще видят по телефона е отделен въпрос) нищо не казвали. Приемаме.

Разговорът се записва, натисни 2, после 1, и готово

Сега пък няма свободен оператор.

Разговорът се записва, натисни 2, после 1, и готово

Вече се представяме на служител на фирмата (няма никакво значение дали наистина е така. Не искат трудов договор по телефона). Казваме си щетата, питат за булстата, и сработва като че ли. Щетата чака плащане в счетоводството. Е да де, ама повече от това няма ли?! Това са го казали писмено през ноември (вече два месеца). Няма нещо друго, значи трябва да има и развитие. Информация за това обаче няма. Защото информацията какво става при счетоводството се дава само от счетоводството. А то както се сещате няма номер за избор на телефона на потребителя. Ако искаме повече да пишем на хартия срещу входящ номер.

Ами, че ще пишем е ясно. Важното е друго.

Клиентите си избират да ползват брокер, за да има кой да им помага. Като ограничи достъпа на брокера до информация, застрахователят не постига абсолютно нищо. Само прави лошо впечатление на клиента. А пък и няма особен смисъл да се въвеждат изисквания, които така лесно могат бъдат изиграни. И тъй като за споменатото ограничение никой не е пращал официално писмо, е въжможно и девойката- служител си го е сътворила на момента за да затвори по- бързо и да си спести работа. А ако е така, май трябва да "сподели отговорността" за импровизацията.

Броко новини