Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Алианц: 080013014- номерът за щети по каско и застраховка на имущество

На две неща се радваме най много. Нови продукти и подобрения на застрахователните в обслужването на клиентите. Защото цената на застраховката няма никакво значение, ако тя не може да сработи както очаква нейният потребител.

И в двете направления имаме новини за днес. Новият продукт оставяме за по- късно. Вестта за оптимизацията при ликвидация идва от Алианц.

Общ номер за информация и завеждане на щети по каско и застраховка на имущество

Номерът е 080013014. Общ е за банкови и застрахователни услуги. Избирате кое ви трябва от гласово меню. Слушайте, ако пропуснете търсеното изчакайте, повтарят. Застраховането е с три номера: 2 за асистанс, 4 за регистрация на щети, 5 обща информация.

И подробностите:

Общият номер за застраховане може да се ползва за три продукта- каско, автоасистанс и имуществени застраховки в три случая.

Информация за продукти

Ако имате въпроси и вашия брокер не успява да е изчерпателен, питайте директно застрахователя. Поддържат информация за всички продукти, без ограничения.

Тази услуга е с работно време. Можете да задавате въпроси към Алианц за техните продукти от 8.00 до 20.00 в работни дни.

Завеждане на щети

За каското този общ номер се ползва от няколко месеца. Ако сте съгласни по телефона да предоставите освен информацията за полицата и МПС-то, и ЕГН, щетата се счита за заведена. Остава само да уговорите огледа в ликвидационен център на застрахователя. Ако откажете да споделите ЕГН по телефона, завеждането на щетата е по традиционния начин- на място с хартиено уведомление.

Уведомлението за щети по имуществени застраховки по телефона е ново, от 25.03.2013г. Спазването на срока за нотификация на застрахователя обаче не отменя задължението да изпратите копие на полицата до ликвидационния център (това прави брокера или вие, ако нямате посредник по застраховката).

За уведомление за щети работното е 24/7. Непрекъснато, без почивен ден.

?И това ако не е още един плюс към чудесните ни впечатления от малката имуществена полица на Алианц

Асистанс услуги

Вече познавате автоасистанса като продукт на Алианц.

? Алианц: Помощ при пътуване- Автоасистанс

Напомняме!

До края на март е на преференциална цена от 5лв, ако бъде сключен заедно с гражданската отговорност. Стандартната полица струва 25лв. Можете да се купи и като самостоятелна застраховка.

? Подробности за промоцията по Автоасистанс

Ако имате валидно автоасистанс покритие към каско или гражданска отговорност, на общият номер можете да поръчате рапатрак при нужда или да получите необходимото съдействие според случая. Старите номера за връзка с асистанс центъра, които имате в полицата остават валидни.

Тествахме новия номер тази сутрин. Работи и са любезни!

Броко новини