Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Алианц: Автоасистанс при сключена гражданска отговорност? Срещу 5лв. до края на март.

И още едно изгодно предложение, което не можем да премълчим!

Новината идва от Алианц. Предложението е промоционално и е валидно до 31.03.2013г.

Застраховка автоасистанс на промоционална цена при сключена гражданска отговорност

Ако не познавате този продукт на Алианц, крайно време е! Изключително полезна малка застраховка, която спестява доста грижи и големи разходи. Тази полица е безценна за стари коли или МПС-та без каско. Ползвалите платена пътна помощ при техническа повреда веднага ще се съгласят.

Какво е Помощ при пътуване- Автоасистанс?

Застраховката покрива разходите, които може да се наложи да платите при ПТП, техническа повреда или кражба на автомобила. Дебело подчертаваме техническата повреда, защото тя (с много малки изключения) не е покрит риск по застраховка каско. И не само това, голяма част от каско застрахователите не предлагат асистанс услуга за територията на страната.

Каква е разликата с и без асистанс?Без асистанс при събитие: намирате репатрак, плащате за превоза, взимате фактура, каско застрахователят ви възстановява разхода с обезщетението. С асистанс: обаждате се на асистанс компанията. Останалото не го мислите.

Помощ при пътуване- Автоасистанс в Алианц покрива разноските по транспортирате на превозното средство или пострадали лица до мястото на местодомуване, най- близкия сервиз или лечебно заведение (според нуждата).

Как се предлага застраховка Помощ при пътуване- Автоасистанс?

Тази застраховка може да сключите като самостоятелна полица или като допълнително покритие към сключена гражданска отговорност.

Избирате между два обхвата на покритието:

  • страната без града на местодомуване- разчитате на съдействие по полицата от Алианц за всяка точна на България без града в който е регистрирано превозното средство.
  • цялата страна.

Застраховката се продава при фиксирани лимити. Достатъчни са покритие на евентуални разноски. Отговорността на Алианц е до 2000лв за транспортиране на МПС. Репакрак от морето до София би излязъл доста по- малко.

? Повече за застраховка Помощ при пътуване- Автоасистанс

Какво е промоционалното предложение?

При стандартни условия Помощ при пътуване- Автоасистанс струва 25 или 50 лева в зависимост от избрания териториален обхват.

За периода на промоцията, при сключена гражданска отговорност в Алианц, автоасистанс с покритие на страна без населеното място по местодомуване, се предлага срещу 5лв. - на 20% от стандартната цена.

Колко струва гражданската отговорност в Алианц?

Преди да проверите цените за гражданска отговорност в Алианц, отчетете няколко съображения!

  • Една цена за България и ЕИП
  • Безплатна зелена карта и разширение на покритието на всички страни от споразумението
  • Без оскъпяване за възраст, регион, шофьорски стаж
  • Без въпроси на кого ще давате колата и колко време ще престоява в чужбина
  • Без наказателни премии.

Не е толкова скъпо колкото може да ви се стори на пръв поглед, а? Знаем го!

Помощ при пътуване- Автоасистанс все още не можете да поръчате през нашата страница, но пък цените за гражданска отговорност в Алианц ги има?.

Броко новини