Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Алианц: Букет от промоционални предложения за застраховка на имущества

Европа е залята. Циклонът причинител ще вилее още няколко дена. Вълната от насъбраната вода приижда по Дунав, а Видин и Лом не цъкат оферти на Брокото?!?

Дали пък е защото още не сме обобщили и промоционалните предложения на Алианц? Коригираме веднага този пропуск.

Хубавото преди това е, че застрахователите от Дунавски вълни не се плашат!

Няма компания която да е въвела специални изисквания към застраховането на граничните райони. Няма и каквито и да е други ограничения, свързани с риска наводнение. До края на седмицата (от когато се очаква да почне покачването на нивото на реката) има толкова много време. Използвайте го разумно, ако искате да има кой да плаща сметките после.

И обратно към:

Промоционалните предложения за имуществена застраховка на Алианц.

На бас, че толкова промо оферти не сте виждали от една компания. Всичко с изключение на фаворита ни на първи риск е на по- ниски цени. Малката полица и без това е безцеремонно евтина за лимитите и покритието, няма какво да се сваля. Ако не ви се вярва- проверявайте ?

? Защо даваме голямото ДА за малката полица на Алианц?

Жилищни сгради и домашно имущстево

Алианц са класици в промоциите. Нищо не се променя в условията с изключение на датите.

Жилищни сгради и домашно имущество е вторият ни фаворит за рисковете на дома. Застраховката е на действителна стойност.

? Вижте повече за плюсовете и кога е добре да се вгледате в този продукт.

Важно е да не забравите:

  • Промо офертата е само за разширено покритие.
  • Цените да с поне 30% надолу, а ако отчетете че за промо срока тарифата е обща за всички рискови зони, земетръсно опасните Пазарджик и Стара Загора могат да се радват на до 70% по евтина застраховка.
  • Кражбата с взлом, техно средство и грабеж се купува отделно- самостоятелна застраховка е, а не клауза. Като я добавите към Жилищните сгради и домашното имущество, цената и пада с 30%. (Ще го кажем на ухо! На пазара няма по- ниски цени за покритие на кражбите то тези на Алианц. А с 30 надолу- съвсем.)
  • Земетресението е без самоучастие.

Срокът на предложението е до 31.07.2013г.

Пожар (граждани)

Това единствената застраховка на Алинац за домашно имущество която става за банка. Уви преференциалните цени важат ако полицата не се сключва в полза на третото кредитиращо лице.

Специалната оферта се предлага в три пакета рискове. Не ви ограничават особено спрямо базовите условия на продукта, защото са групирани в обичайната, за търсещ покритие, градация.

  • Пожар, природни бедствия и аварии
  • Пожар, природни бедствия и аварии, късо съединение и злоумишлени действие
  • Пожар, природни бедствия и аварии, късо съединение и злоумишлени действие и земетресение.

Ако не ви трябва за банка, задължително купувайте тази полица на пакет. По две причини:

  • Цената пада до една трета от базовите числа.
  • Където и да се намира имуществото, цената за земетресението е една (няма земетръсни зони)

Специално намаление отгоре ползвате и ако сте клиент на Алианц по гражданска отговорност. Вярно е, че са скъпички , но само на пръв поглед. Ако сте млад, неопитен, с дълга ПТП история, карате кола с десен вола или я давате на румънци ще ги видите в топ три на нашата оферта.

Специалните цени при пакетната продажба на рисковете по полица Пожар нямат краен срок. Ще важи, докато не ни кажат обратното.

Ако текущата ви полица за къщата ще изтече към края на годината, спомнете си за допълнителната отстъпка срещу сключена гражданска отговорност. При последната промяна Алианц обещаха да не пипат цените до нова година. С други очи ще гледате тогава на комбинираното ГО с полица за къщата.

Последната промо оферта е за фирми.

Продуктът е същият- Пожар. Специалното намаление е с 40%, а ако имате право на други отстъпки (гражданска отговорност или каско например) може да стигне и до 50%. Полицата е удачна за имущества до 500 000лв застрахователна сума. Най- нея задължително искайте за бизнеса- всички рискове.

? Повече за имуществената застраховка на Алианц за фирми

Валидността на промоционалното предложение за фирми е до 31.07.2013г.

Много оферти нали?! И да не сте около Дунава, мислете за полица за къщата.

Както обичаме да казваме: Ако вали- ще залее, ако не вали- ще се пали…. Възможности много, евтиното решение е едно- сключената застраховка. (за още застрахователни мъдрости- like-нете страницата ни на Фейсбук).

Броко новини