Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Алианц: Офертата за „гражданска отговорност за България“ се появи отново. Цените леко подскочиха.

И като сме почнали с разликите, ето ви още една:

Стана по- скъпичко за гражданска отговорност и при Алианц

Няма никакво значение с колко точно, като можете да си го сметнете нали?!

Ако не бяха Групама, които и след промяната от днес са сред най- ниските цени за покритие, предложението на Алианц щеше да е най- атрактивното за възраст 25-30г.

За леките коли юридическите лица ситуацията е леко по- различна. До 1800кубика предложението на Алианц е сред двете най- ниски оферти. За разлика от Уника обаче (те са с по- ниското число), при Алианц имате опция за допълнителни отстъпки. Не са за всеки обаче! Дават се по преценка и след съгласуване със застрахователя. Бихме могли персонално за вас да проверим дали ще получите преференция. Може да стигне до 10%. Заслужава си да се тества. Ако ви се занимава, пратете талона на мейла и ще проверим.

Офертата за „гражданска отговорност за България“ се появи отново

Нямаме представа дали е печатна грешка или политика, но …. е писмен факт в тарифата, в сила от 21.12.2015г.

Ако си спомняте преди време ви обяснихме как може да се ползва тази цена. Няма да ви питаме „излиза ми МПС“-то зад граница, защото това е изрично забранено. Ако обаче не държите да ви принтнем зелена карта при издаването на застраховката- имате по- ниското число. След това можем да ви добавим все още задрасканата зелена карта безплатно. Напишете ни го в полето за „бележки“ на страницата за доставка. Законодателят е ограничил правото да се стеснява териториалния обхват на застраховката. Нямаме право да го направим официално, въпреки условията на Алианц.

Имате цените- действайте! Идват празници и дълги пътувания. Не бихте искали гражданската отговорност да се окаже пречка свободно да реализирате плановете си, нали?!

Броко новини