Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Алианц: Топ цената за 1.8 по гражданска отговорност догони пазара

Не всички новини около гражданската отговорност са за намаления… Малко възходящи промени направихме за Алианц днес. За избрани категории леки коли са само.

Топ цените за гражданска отговорност догониха пазара

Ако сте проверявали тези дни цената за софийска кола до 1,8 няма начин да сте пропуснали чудесното число от 163лв (с безплатна доставка от нас). Ако не сте полицай, военен или друг държавен служител трябваше да сте по- бързи. Вече е история. Обикновено тези вести казваме в аванс, но … има и изключения.

Новата цена е по- висока. Офертата на Алианц за тази група МПС-та пак е най- ниската от всички други, но.. с 9лв повече. Извън 1,8 застрахователят коригира още две цени, но разликата не надхвърля 3лв.

Драми няма. Подновявайте по- навреме за да не се окаже, че вече нямаме вашата цена за гражданска отговорност.

И да припомним

Как се предлага задължителната полица при Алианц?

Базовата цена е за задължителните по кодекс страни. Виждате я, ако на въпросника изберете територия на управление „България, ЕС, ЕИП и МС”. Можете да ползвате отстъпка за България. При леките коли така спестявате между 25 и 70лв в зависимост от кубатурата и възрастта на собственика. Срещу това обаче се ангажирате да информирате застрахователя преди първото пътуване в чужбина и за платите предоставената преференция.

Зелената карта (да се чете разширението на покритието по гражданска отговорност за трети страни) е безплатна. Няма и административна такса за издаване.

Алианц не предлага безплатни или срещу малко доплащане краткосрочни сертификати. Ако вашата полица е сключена с отстъпка за България, по всяко време от нейната валидност можете да проверите размера на ползваната преференция (доплащането) през вашия профил на нашата страница.

Гражданската отговорност при Алианц се предлага и на разсрочено плащане. Цената е същата като при еднократното. Ние не предлагаме опция за плащане на вноска. Причината е различното от обичайното за пазара падежиране на вноските. Ако застрахователят промени тази особеност, ще ви покажем и опцията с премия на части. Ако числото ви харесва и нестандартните срокове за плащане не са ви съображение, потърсете офис на Алианц за полица на вноски.

Останалото е цена. Сравнявайте.

Броко новини