Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Алианц: Здравен лукс с Allianz Best Doctors

Замислете се само дали бихте предпочели в критична за здравето ситуация:

? Да можете да разчитате на мнение на най- добрите сред 53 000 медицински експерти от цял свят, профилирани в повече от 450 специалности и под специалности;

? Да можете да избирате лечение в престижни болници в чужбина;

? Да не мислите за цената на най- доброто лечение и разход до 1 000 000 евро да не ви притеснява;

? Да имате под ръка асистент който да ви посъветва какво и как да правите, да организира всичко- от резервациите (болница, пътуване, хотел), до лечението (операции, манипулации, болнични грижи) и завръщането у дома.

Ние не бихме го отказали. А и това не е привилегия за богати. Защото струва точно 35,35 лева на месец. И е достъпно за всеки от днес с новата здравна застраховка на Алианц- Best Doctors.

Какво е Алианц Best Doctors?

Здравна застраховка. Втората в портфейла на Алианц с която можете да се гарантирате най- добрата здравна грижа от и за цял свят. (Хвърлете око и на Алианц Здраве Голд, защото няма друга оферта с която да гарантирате най- добрата грижа за където и да е с лимити за разходи до 2 250 000евро.)

Алианц Best Doctors е чудесно допълнение към златната здравна застраховка или самостоятелна полица, ако предпочетете да обезпечите само най- критичните състояния, при които и най- малкия компромис с качеството може да коства всичко.

Какво покриват Алианц Best Doctors?

Разходите за лечение

Разходите за лечение на злокачествено новообразувание, байпас на коронарната артерия, смяна на сърдечна клапа, неврохирургия и трансплантация на органи. За сметка на застраховката са всички разноски за медицински и хирургични услуги, лечения или предписания, медикаменти, диагностициране, изследвания, включително транспорт, настаняване (и хотелски разноски) и придружаващо лице.

Съпътстващи разходи, организация и консултации

Извън преките разходи да не пропускаме удобството. Best Doctors организират и всичко необходимо по организацията, резервациите, набирането на информация за най- удачните възможности за лечение, медицински специалисти и болници. Гледайте на тази застраховка като на полица с осигурен асистанс.

Best Doctors са консултантска мрежа чрез която може да получите:

  • Второ мнение или експертен съвет за установено състояние или диагноза.
  • Съдействие и намиране на най- добрия специалист в съответната област извън България;
  • Предложение за лечение във водещите лечебни заведения извън страната.

Трябва ли тази застраховка на здравно- осигурено лице?

Разликата е като да сравните храната от заводски стол с тази на луксозен ресторант. И двете могат да удовлетворят потребността от ядене, но при второто имате избор, гаранция за качество, персонално отношение, спокойствие и сигурност, че можете ползвате най- доброто по цял свят.

Останалото е въпрос на лична преценка… Да! Доброто здраве е въпрос генетичен късмет и пари. Точно левче на ден.

Вижте повече за условията на Алианц Best Doctors

Броко новини