Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: -30% по гражданска отговорност ако си над 25г.

Кой каза, че гражданската отговорност на вноски в Армеец е по- скъпа?! Вече не е! И за да сме по- точни от петък не е и ще остане така до края на октомври. А и добрата новина не се отнася само за плащането на части.

-30% за всички собственици на коли на възраст над 25г.

Ако сте свикнали да виждате най- ниската цена за гражданска отговорност в Армеец само за възраст 60+ или при каско, правим изключение. Вече е факт за всеки собственик над 25г. Важи за всички региони, със и без зелена карта, на вноски или еднократно и за всички категории превозни средства.

Да припомним:

Ако купувате полицата с отстъпка за България имате опция за краткосрочна зелена карта при леките и лекотоварните коли, мотоциклети, багажни и къмпинг ремаркета.

Гражданската отговорност дава право на отстъпки по каско. При платената еднократно ГО намалението на мото полицата е 10%. Плащането на вноски дава право на редукция от само 5%. Но пък не пречи да ти направите отново 10% с добавка от едва малка имуществена полица с премия над 50лв нали.

Между другото имаме безотказна и ненатрапчива система за подсещане за предстоящи вноски. Доставката и при тях е безплатна.

Сравнявайте и избирайте.

Изгодните предложение вече са много. При Армеец може да се подновява с до два месеца по- рано.

Броко новини