Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: 3,9% за каско по повод Бургас Авто Плаза 2013

Бургас, мол-а, нови коли, евтино каско, Армеец. Ето така започваме новата седмица още от днес.

Ако все още не сте си тръгнали от морето или пък сте просто късметлии да живеете в Бургас, до 7.09.2013 имате чудесен повод да поразгледате много нови коли. Мястото е МОЛ Бургас Плаза. Поводът- Бургас Авто Плаза 2013. Предложението- парад на градски, семейни, 4х4, SUV, супер спортни нови коли… от над 25 авто марки и ... безплатен вход.

Но добрата новина за скорошните собственици на нови коли не остава само в Бургас. Ако сте решили да сменяте ПМС-то- сега е момента, защото:

Каското е на 3,9% крайната цена в Армеец

Предложението е валидно за нови леки коли и товарни до 2,8т., които следва да бъдат и подлежат на регистрация в България, независимо от коя точка на страната се купуват. Изискванията са само две:

  • да договорите покупката до 07.09.2013. Доставката може да изчака до 31.10.2013г.
  • да изберете Армеец за застраховател по гражданска отговорност на новото МПС.

Хубавото: Запазвате ниската цена за каското, независимо от това как избирате да плащане премията. Офертата важи и ако колата са взима на лизинг.

Нетолкова хубавото: Уви промо офертата не важи за BMW, модели Х5 и Х6.

И като отворихме дума за баварците да припомним, че офертата за автозастраховката в Армеец е далеч от драмите на пазара.

BMW-тата са при стандартни условия за каско

Е няма промоции, но пък стандартната тарифа е много по- ниска от станалите еталон 8%-10%. За седаните имате и право на отстъпки, така че спокойно добавяйте и гражданска отговорност в Армеец преди каското. SUV-четата са на базови цени.

Няма изискване за монтиране на имобилайзер. Знаете, че допълнителното защитно устройство при почти всички компании качва цената на каското между 200лв. -400лв.

Единственото специално условия е за BMW със застрахователна сума над 40 000лв. При тях е задължително монтирането на тракер. Безплатен е.

Факт е, че каското не се избира само по- цена. Вижте нашите впечатления за Армеец.

Броко новини