Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Безотказни цени за имуществено застраховане до края на септември

Проливен дъжд, наводнения, буря, мълнии… това са само част от рисковете за които може да не ви пука, ако имате имуществена застраховка. При почти всички компании тези рискове са част от минимума на покритието. Правим изкушението да обезпечите бъдещи притеснения още по- силно. Защото при Армеец вече

Цената за имуществена застраховка е с до 50% намаление

Промоционалното предложение е за продукт „Защитен дом“ (това е голямата полица на Армеец за имуществото). Валидно е до 30.09.2014г. Лятното намаление е с твърдите -40%. Като добавите към тях и част от допустимите отстъпки по тарифа, цената лесно пада до на половина. Офертата е традиционна и се предлага за поредна година. При тази кампания имате и един допълнителен плюс. Ако годината се окаже без щета, можете да ползвате същите промоционалните условия при подновяване.

Факт е, че имуществена застраховка не се избира по цена. При Армеец обаче може да се разчита на две неща:

  • Добре конструиран продукт с ясни общи условия
  • Работеща ликвидация

Защо Армеец за имуществена застраховка?

Тези две основания сме тествали.

Условията на Защитен дом заслужават внимание

Продуктът е добре конструиран защото с него застраховаеми са всички обичайни за имуществена полица рискове. Няма самоучастие, дори и по земетресение и покритието сработва от първото левче на щетата.

Повече за покритията на Защитен дом

При стандартни условия в обхвата на имуществото влизат всички помещения или допълнителни сгради на адреса на имота, включително и делът на застрахования в общите части при етажна собственост. Това е рядка екстра за пазара. Не се предлага при повечето компании. Особено важна е, ако полицата се прави в полза на банка. Кредитните институции приемат цялото имущество по нотариален акт като обезпечение по ипотечен кредит. Мазета, тавани, гаражи общи части имат съществен дял в общата площ на имота. Ако не са изрично описани в полицата или предложението за застраховане, независимо от размера на застрахователната сума, покритието е валидно само за основното жилище.

Ликвидацията работи

Лесно и в срок. Уведомление се приема и по мейл. Насрочват оглед и идват на време. Ако вече познавате този застраховател от каското, знайте че разлика при имуществото няма.

Нямате цените онлайн, но пък можете да ни питате и по телефона нали?!

Броко новини