Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Безплатен имобилайзер под наем за някой БМВ-та и А4

Никак не е лошо да си довършваме работата на време. Защото винаги е полезно да знаете при кой застраховател какво в плюс може да се ползва. От отдавна знаете, че

Армеец са с най- либералните условията за каско на рисковите марки

Цената на каско опасните е по тарифа

Единственото изключение е за Х5 и Х6 на БВМ. Базовата цена остава същата, но нямате право на отстъпки. Ако сравните това ограничение със ставки от 8-10%, каквито не са рядкост при други застрахователи, няма да се вглеждате толкова в изключението.

Защитното устройство е тракер и е без пари

Критичната граница на застрахователна сума е доста висока- 40 000лв. Над нея ако искате каско с покритие на кражба е задължително да монтирате тракер. Взимате го без пари и сте длъжни да го върнете като изтече полицата. Монтажът е за сметка на Армеец в посочен от тях център.

Ще припомним и, че освен при Армеец, само при Лев Инс защитното устройство за каско опасните МПС-та се предлага под наем, безплатно. Упс! Да не забравяме и ДЗИ, но само за периода на промоционалната кампания до 31.01.2014г, но пък е подарък и не трябва да се връща. При всички други застрахователи, ако не ви признаят вече монтираното или нямате въобще, ще трябва да се бръкнете с допълнителни поне около 200лв. за имобилайзер и с до над 600лв. за тракер.

От началото на ноември имате още една възможност

Безплатен тракер под наем за 3-ки, 5-ци и А4

То не е за хвалене, като застрахователите се опитват да свият статистиката за кражбите на десетгодишни коли, вместо МВР, но пред фактите няма какво друго да се прави. Ако имате 3-та или 5-та серия на БВМ или А4 на Ауди с каското на Армеец може да вземете и тракер под наем. Безплатно е и устройството и монтажа. Трябва обаче колата да е произведена между 2004 и 2008 и оценката и за новата полица да е между 15 000 и 30 000лв. По избор е, не е задължително.

Ето още, вече наши факти, за каското в Армеец.

Броко новини