Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Цените за застраховка на къщите- наполовина

Не може да се оплачете, че скучаете с Армеец. Промоцията по имуществената полица на лимит изтече. От днес имате

Застраховката на домашно имущество на действителна стойност на половин цена

Това е голямата имуществена полица на Армеец (Защитен дом). Ако не познавате този продукт- припомнете си го. Защото за нас е едни от фаворитите ни на пазара, имаме добри впечатления и от ликвидацията по него. Три особености впечатляват:

  • Няма самоучастие по земетресение
  • Покритието включва и делът на собственика в идеалните части на сградата
  • Кражбата е без опис до лимит от 4000лв (казваме лимит, защото можете да избегнете подзастраховането , ако имуществото е повече с добавка на клауза на първи риск).

Имате три месеца да се погрижите и за по- скъпата си инвестиция от колата! Промоцията е валидна от днес до 30.09.2015г. Допълнителната отстъпка е от 45% (с 5% е повечко от традиционните намаления по този продукт). Като платите еднократно или направите гражданската отговорност в Армеец имате полица на половин цена.

Мислете на време! И това лято ще вали и гърми, а както ще потвърди почти цяла Северозападна България- градушките вече почнаха…

Имате 2 солидни основания да не пропускате да застраховате имуществото

Имаме добри промоции.

Към предложението на Армеец ще добавим и, че

Вече няма да може да разчитате на бюджета да ви оправя щетите на частното имущество. Ако имате доход да си купите застраховка на имущество- направете го! Не трябват никак много пари. И за 20-30лв ще имате надеждно покритие.

Броко новини