Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Цялата 2014г. с евтина гражданска отговорност след петък. Промо цените остават и през ноември

Нали ви обещахме преди време, че до Нова Година няма да има драми с цените за гражданска отговорност. Ако сме ви разколебали с новината, че Уника спира промоцията по задължителната застраховка, бързаме да ви успокоим:

-30% за над 25 остава до 31.11.2013г. при Армеец

Подновявайте на воля гражданската отговорност за 2014г. на чудесни цени. Отстъпката при Армеец е 30%. Може да се ползва за всяко МПС (коли, камиони, моторетки) със собственик на възраст над 25г. Предложението е валидно за всички региони, независимо от това как предпочитате да плащате- еднократно или на вноски, да ползвате отстъпка за управление на превозното средство само на територията на страната или пък искане разширение със зелена карта.

И да припомним останалите промоции:

  • Офертата на ДЗИ е валидна до 15.11.
  • Предложението на Виктория е без предварително уточнен срок, така че важи докато го прекратят.
  • Булстрад за сега останат с евтината промо гражданска до утре. Но пък има много време до тогава да ви кажем и нещо друго нали?!

Сравнявайте и подновявайте. При Армеец може с до два месеца по- рано. След петък това прави началото на полицата през 2014г. А ако знаете какви приятни новини имаме и за имуществените застраховки, непременно ще наминете да поразцъкате и след 01.11.

Е…? Търсите евтина гражданска отговорност за цялата 2014г.? Вече я имате!

Броко новини