Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Евтино каско около панаира в Пловдив. Промоцията за къщите остава до края на октомври

Земеделци, правите ли планове за Пловдивския панаир? При тези цени за каско е задължително! 0.75% е повече от мотивиращо, особено като добавим в тези пари за пълно каско и специалното покритите за земеделска, горска и строителна техника.

Добрата новина обаче не е само за нови трактори. Преференциални цени Армеец предвиждат за всички категории МПС-та договорени по време на панаира (независимо къде в страната). Ако сте изпуснали Бургас авто плаза, сега е момента и за нова лека кола.

От 0.75% до 3.9% за пълно каско

Промо цените са около 25% по- ниски, като конкретното намаление може да достигне до почти 30% при по- скъпите леки и много тежките товарни коли. (спец тарифата за леки коли е същата, като тази по повод на мото шоу-то в Бургас).

Х5 и Х6 традиционно са изключени от офертата, но пък за тях знаете,че спец надбавки няма. Защитно устройство за ваша сметка- също.

Къде е по-специална тази оферта?

Заслужава си да се вгледа човек обаче и в предлаганото покритие за земеделска, горска и строителна техника. Ако познавате авто полицата на Армеец знаете, че за тези превозни средства се предлага и специално покритие като допълнително условие по клаузи пълно и частично каско. С него застраховаеми стават всички щети, провокирани от внезапно външно въздействие. Като към обичайните опасности на избраната каско клауза се добавят и традиционни изключения, като земетресение, свлачища, монтаж и демонтаж, товарене, превозване и разтоварване на превозното средство. С лимит до 10% от застрахователната сума са включени и преките разходи за разчистване на последствията, отговорно пазене и транспортиране.

Извън самото МПС, в обхвата на полицата могат да бъдат включени и приставки на оборудването, които не са постоянно свързани с техниката, принадлежности и резервни части, измервателни, сервизни, лабораторни уреди, радиопредаватели и т.н.

При стандартни условия допълнителната клауза струва между 25% и 30% надбавка на премията. За срока на текущото предложение е включена към цената.

Условията

  • Новото МПС да бъде купено (или договорено) на територията на страната (ако все пак вашата кола, няма да бъде изложена на панаира) в периода 30.09.2013-05.10.2013;
  • Ако се взима на лизинг, промо условията се запазват, ако договорът е сключен в горния срок;
  • Ако доставката е отложена, крайната дата за получаване да бъде не по- късна от 30.11.2013г.
  • Превозното средство да подлежи на регистрация в България.

И да не забравите!

Гражданска отговорност -30%, имуществена застраховка до -50%

И задължителната застраховка за колата има специални цени в Армеец до края на октомври. Ако сте над 25г. премията за гражданска отговорност е с 30% отстъпка. Важи и при разсрочено плащане.

Цените на Армеец за гражданка отговорност на леки коли започват от 117.10 лв. Проверете го! за електромобил?

До края на следващият месец се удължава и преференциалното предложение за застраховка на домашно имущество. Ползвате допълнителни -40% от стандартната цена. Добавете към полицата на дома и каско и/ или гражданска отговорност или пък изберете еднократно плащане и премията пада на половина.

Това са условията на „Защитен дом”.

Добавяме и нашите впечатления.

Все още нямаме цените онлайн, но може да ни питате.

Броко новини