Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Идеалната оферта за гражданска отговорност

Хо- хооо честит ви празник трудещи се. Видяхте ли какво стана?! Който сменя тарифата последен, най- добре я сменя… Имате цели 6 дни преди да се появи някаква изненада, защото все още Булстрад и Виктория не са си казали думата по повод указанията на КФН. До тогава се наслаждавайте на съвършенството в числата на Армеец за гражданска отговорност.

Армеец с идеалната оферта за гражданска отговорност

Факт е, че когато най- големия каско застраховател извади оферта, никой не остава безразличен. Като казахме оферта, никак не се шегуваме. Ако сте над 30г. много трудно някой друг ще успее да ви впечатли за гражданска отговорност.

Проверете го де, от снощи имате числата.

На пръв поглед разлика в базовите числа почти няма, като изключим големите автобуси и камиони, но за тях си е повече от очаквано защото Армеец май никога не се борил за тях. Разликата идва от тарифните условия.

Еднократното плащане е вече с по- висока преференция. Границата за възраст с отстъпка за собственика и колата са вече по- либерални. Остават специалните условия за селата и правоспособните водачи на възраст между 60г. и70г. и ... горещото число е факт.

Зелената карта по гражданска отговорност

В унисон с разпоредбите на КФН, отстъпка за България вече няма. Базовата цена е за всички задължителни по Кодекс страни. Ако искате зелена карта за да си удостоверявате покритието- получавате я безплатно, независимо от това с каква периодичност плащате премията.

Разширението на покритието се доплаща. На същите пари е като преди. Премията може да се разсрочва и няма административни такси за всеки нов сертификат.

Ако вече имате валидна гражданска отговорност към Армеец с уговорена отстъпка за България имате право на безплатен сертификат за задължителните страни. Сумата, описана в полицата за доплащане, се дължи само за разширение на покритието и за трети страни (незадраскан сертификат).

Една особеност! Безплатен сертификат по вече валидни полици можете да получите само от офис на Армеец.

Имате цените. Цъкайте на воля.

Ние отиваме да запразнуваме. Всичко поръчано ще издаваме в сряда.

Броко новини