Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Лятото остава за имуществените застраховки и през октомври

И октомври се очертава горещ не само по метеорологични прогнози. Цените на имуществените застраховки упорито ще продължат да стоят в ниското. Подсетихме ви вече за промопредложението на Уника. Добрата новина за деня обаче идва от Армеец

Защитен дом с до 50% отстъпка до края на октомври

Нали не сте забравили с какви добри впечатления за имущественото си застраховане ни оставиха Армеец след градушката това лято. И то по продукт на лимит! И понеже ликвидацията е въпрос на политика, а не на продукт- същото имате и за голямата полица.

Кое в нея заслужава внимание не веднъж сме писали.

  • Имате всички рискове, застраховаеми по имуществена полица- пожар, природни бедствия, ВиК аварии, злоумишлени действия, кражби (с взлом, с техническо средство и грабеж), отговорност към трети лица, загуба на доход от наем, разходи за алтернативно настанявате и т.н.
  • Застраховаеми са почти всички видове имущество, включително вилни сгради, произведения на изкуството, антики, слънчеви колектори и т.н. Най- хубавото и при двете имуществени застраховки на Армеец е покритието на прилежащи помещения, като мазета, тавани, гаражи включително и дела на собственика в идеалните части на сградата.
  • Покритието по кражба е без опис до 6000лв. и може да се уговори на лимит. Т.е. имате ангажимента на застрахователя от първото левче до изчерпване на лимита, без значение колко е общата сума на движимото имущество.
  • Няма самоучастие за нито един от рисковете, включително и земетресение.
  • Може да се плаща разсрочено или да се сключи в полза на банка.

Разбира се, доброто покритие струва пари! При промоционалните условия обаче имате 40% безусловна отстъпка от стандартната цена на полицата. Добавете една гражданска отговорност за колата (и без това Армеец са сред най- евтините оферти към момента), ако имате каско, подновявате имуществената си застраховка или я плащате еднократно- сваляте цената точно наполовина.

Готови сме да се обзаложим! За по- малко пари такова покритие за имуществена застраховка няма да намерите. Имате още месец на разположение.

Броко новини