Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Малката имуществена полица е вече електронна. Цените остават промоционални.

Много се впечатляваме от усилията на застрахователите да направят ежедневната работа по лесна за нас и по- сигурна за своите клиенти. Застраховката на имущество трябва да е достъпна. Защото усилията при нейното предлагане не бива да отиват в усърдие за четливо писане на ръка.

Имате електронна полица за домашно имущество и от Армеец

Малката имуществена полица е електронна при доста застрахователи вече. Бъдете прозорливи и освен грижата за колата, отделете няколко минути за по- скъпата си инвестиция- Домът! Хубавото на електронните полици, които поръчвате при нас е, че можете подробно да разгледате всичко преди са се е наложило да платите за него.

Застраховката на първи риск (тази която имате онлайн) е повече от добро решение за малко пари. До размера на избрания лимит тя работи по същия начин както и голямата, но скъпа полица. Не са чак толкова вероятните ситуации и рискове, които да ви доведат до щета надвишаваща 20 000лв. или 30 000лв.

Защо Армеец за имуществена застраховка на лимит?

Отърсете се от стереотипа. Ако за каско Армеец е задължителен застраховател в офертата, то за имущество трябва да ви е от първите. Заради условия, ликвидация, а вече и електронни полици.

Къде да гледате в условията за малка имуществена застраховка на Армеец?

Няма друга компания на пазара, която да събира всички малки идеални условия в един продукт. Ето това имаме предвид:

  • Няма самоучастие по нито един риск, включително и земетресение

Единствената ви подобна алтернатива предлага само Дженерали);

  • Няма подлимити за определени рискове.

Например ако изберете 20 000лв за недвижимо имущество, но до тази сума застрахователят ще отговаря за всеки включен в покритието риск. Удобно е, защото не се налага да смятате и разсъждавате върху общите условия (подобно предложение имате от горе долу половината застрахователи);

  • За имущества етажна собственост в покритието е включен и делът на собственика в идеалните части на сградата

Има го пак само при Дженерали. Ако още не разбирате какво точно означава това, като ви искат пари за ремонт на покрива на блока защото градушката е счупила керемиди- ще разберете.

  • Покритието е до изчерпване на лимита

Има го само при Булстрад. Между другото това е и причината полиците на предлагащите го компании да са леко по скъпи от останалите. Означала, че клаузата на първи риск работи не само за първата щета, но и за всички следващи до изчерпване на лимита.

Например:

Застраховате за 20 000лв. апартамент на стойност около 100 000лв. градушка ви ви съсипва изолацията на една стена за около 5000лв. Месец по късно комшията ви сваля мазилката на хола за 1000лв със спукана тръба.

При стандартното покритие на първи риск застрахователят се плати първата щета на 100%. Т.е. ще получите 5000лв за изолацията. За мазилката (2та щета) обаче ще смята пропорционално. 1000*(20000 -15000)/100000. И ще вземете 150лв. Ако покритието е до изчерпване на лимита и за втората щета ще вземете пълния размер и ще ви останат (20000-5000-1000) или 14000 за други поредни щети.

  • Ликвидацията работи и са обективно щедри

Споделихме преди време впечатленията си от имуществената ликвидация на Армеец. Затвърдиха ни изводите и за щети, различни от градушка. Определено твърдим, че при щета няма да ви оставят недоволни от полицата.

  • Кражбата е без опис до 6000лв.

Това е височък лимит. Можете да го вземете и при други компании, но Булстрад очакват опис от 3000лв нагоре, при ДЗИ границата е 4000лв.

  • Малката имуществена полица носи отстъпки за каско

Ако всичко до тук не ви е съображение да се замислите за имуществена застраховка, да знаете че с нея можете да свалите и цената на каското. Или поне за същите пари да вземете каско и застраховка на дома.

Отстъпката е 5%, но Армеец очакват премията по полицата на жилището да е поне 51лв (с данъка).

Къде е промоцията?

Тази промоция ни изненада. Обичайното време е за великденски преференции по голямата полица на Армеец. Чакахме я за една виличка в Родопите, но вместо нея сега имате -20% по полицата на лимит (Защитена фамилия). Предложението е валидно до края на май.

Мислете, сравнявайте цените и не се стискайте за имуществени застраховки!

Не да се хвалим, но няма друго място на което всички покрити рискове по лимитираните полици можете да видите на едно място. А и доставката е безплатна.

Броко новини