Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Между 3,0% и 3,9% за каско по време на Автомобилен салон София 2013

Виждате ли какво става? Цените за каското почнаха да се въртят около тройката. Предложението за днес идва от Армеец и е валидно по време на автомобилното изложение в София от 15.06.2013 до 23.06.2013.

От 3,0% до 3,9% е цената за каско на нови коли по време на Автомобилен салон София 2013

По време на автоизложението на годината каското в Армеец е на преференциални, по- ниски цени. Предложението е валидно за клауза пълно каско и важи при сключена гражданска отговорност на същото МПС. Крайната цена не зависи от уговореният начин на плащане на каското- еднократно или разсрочено.

Тарифните числа са по- ниски с до 23% спрямо стандартните условия. 3,9% е крайното число за леки и товарни коли до 2,8т. По- големите лекотоварни са на 3%.

За кои автомобили е преференциалната оферта?

Предложението е валидно за нови леки, лекотоварни автомобили до 3,5т. и автобуси до 15+1 места. Важи е за всички марки и модели с изключение на BMW, серия Х (5 и 6).

? Колко специална е Х серията на BMW по каско?

Застрахователят очаква превозните средства да са регистрирани или да подлежат на регистрация в България. За нови се приемат всички превозни средства регистрирани преди не повече от шест месеца с пробег до 6000км. Закупуването им да е договорено в периода на автоизложението. Ако доставката е отложена, 31.08.2013 е крайната дата на получаване при която преференциалната тарифа може да бъде запазена.

Спец предложението е валидно и за коли на лизинг.

Ако е дошло времето за нова кола,какъв по- добър повод?!

На автоиложението ще бъдат представени 40 автомобилни премиери за България, 15 нови модели, 13 нови модификации, 24 фейслифта на модели на ALFA ROMEO, BMW, CHEVROLET, CITROEN, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HONDA, JAGUAR и други.

Проверявайте цената за гражданска отговорност?, останалото е лесно- 3,9% по цената по фактура с 2% отгоре за данъка.

? Искате да знаете повече в аванс? Ето така виждаме ние каското в Армеец

Броко новини