Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Обновената застраховка на домашно имущество- двойно по- евтина

Крайно време беше и Армеец да анонсират традиционната си лятна промоция по застраховката на домашно имущество. Валидна е от събота (15.06.2013г.). до 30.09.2013.

Имате точно два месеца и половина за прехвърлите грижата за много дъждове, бури и градушки на застрахователя.

Сега е моментът!

Защитен дом е срещу двойно по- ниска премия

Армеец предлагат допълнителна лятна промо отстъпка от 40%, а ако имате право на други (например плащате еднократно, сключили сте гражданска отговорност или каско на колата или малка полица за друга къща) цената може да падне и на половина.

Минималната премия по застраховката e 10лв.

Защо точно тази застраховка за жилището?

Защитен дом е едно от предложения на пазара, предимствата на които не веднъж сме коментирали. Имате и пълната информация за продукта на секцията ни за Армеец.

? Какво е застраховка Защитен дом?

? Проверете и предимствата от последните промени

Важното в резюме:

  • Може да се застрахова всяко обичайно движимо и недвижимо имущество (без специални ограничения във вида на конструкцията). Освен него допустими за покритие са и прилежащите помещения (тавани мазета, гаражи) и специално имущество (антени, пречиствателни кладенци, огради и други).
  • Няма самоучастие
  • Обхватът на рисковете е без ограничения и могат да се комбинират в удачната според потребностите комбинация.
  • Ангажиментът на застрахователят за риска кражба за сума до 4000лв е без изискване на опис, а покритието е на база първи риск.
  • Полицата може да се сключи в полза на банка.

Застраховката е на база действителна стойност на имуществото. Това означава, че избраната от вас застрахователна сума не е желателно да бъде по- ниска от фактическата стойност на имуществото (измерена с някакъв приемлив ориентир като пазарна стойност, експертна оценка и т.н. ). Не избирайте по- ниско число, това крие риск от подзастраховане. Не си заслужава разликата при тези цени.

Ако Защитен дом е вашата оферта или търсите други предложения за лично спокойствие или по изискване на банка- питайте за цена. Знаем всичко и за имуществените застраховки!

Броко новини