Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: По- евтино каско срещу имобилайзер

От утре 15.05.2012г. Нови ценови условия по каско от Армеец. Промяната е малка и се отнася само определени марки леки автомобили.

Условието

Ако вашето МПС е:

  • Ауди, БМВ или Фолксваген
  • Със застрахователна сума над 15 000лв.
  • Искате покритие на пълно каско

Можете да по ползвате преференциални тарифни числа. Изискването е задължително да монтирате допълнително имобилайзер. Устройството и монтажът са безплатни. Извършва се само в оторизирани от Армеец центрове за монтаж. Такива за сега има в градовете София, Варна, Пловдив и Плевен.

Цените

Средно с 4,5% по ниска премия за пълно каско, спрямо стандартната тарифа (най- висока е отстъпката за коли до 4г. и сума под 50 000лв- почти 5,5%). Като преференциалните базови числа не ограничават правото да ползвате всички други допустими от застрахователя отстъпки.

Как работи?

При сключване на полицата получавате възлагателно писмо за устройството. В срок от 15 дни сте длъжни да монтирате устройството. Ако не изпълните това задължение държите възстановяване на предоставената преференция за имобилайзер. При събитие преди устройството да е монтирано, застрахователят ще плати 95% от размера на определеното обезщетението.

Броко новини