Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Повторен подскок за месеца в цената на гражданската отговорност

Сигурни сме, че тази новина не ви харесва. Особено като я гледате в тенденция и с активен медиен шум около перспективите…. Този юли месец донесе повече драма за цената на гражданската отговорност отколкото всеки друг до сега. Рано е обаче да ставаме крайни песимисти. Поне не, докато не мине проекто задължителното и непотребно за голяма част от потребителите, разширение за трети страни, предвиждано с новия Кодекс за застраховането.

Промяната при Армеец от днес е в унисон с корекциите при всички останали застрахователи от последните дни (Булинс, Булстрад, Лев Инс).

Стана по- скъпо за леки и лекотоварни коли по гражданска отговорност

Армеец рядко променят тарифите си. Два пъти за един месеци си е направо прецедент. Крайният резултат го имате онлайн.

За разлика от първия път (в началото на месеца), след който цените леко се промениха само за мощните леки и товарните коли, сега имате средно почти 15лв в плюс за всички леки и 11-13лева при товарните до 5т.

Отстъпките и надбавките остават както до сега. Ако сте от желания за този застраховател сегмент, допустимите корекции ще направят разликата нагоре по- малко драматична.

Кога Армеец за гражданска отговорност?

Знаете си го.

  • Ако ще правите каско, разликата в цената на по- скъпата мото застраховка ще ви компенсира няколкото лева отгоре при задължителната полица.
  • Ако ви трябва разширение за трети страни при Армеец имате опцията за краткосрочна зелена карта. Покритието е за всички трети страни за срок от един месец. Оферта е само за леки, лекотоварни и мотори. Но пък може да се ползва и при разсрочено плащане, без задължение за доплащане на всички оставащи вноски.
  • Ако това е вашата предпочитана марка, защото вече сте събрали добри впечатление по друг повод.

Имате цените. Избирайте предвидливо.

Броко новини