Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Промоцията за имуществените застраховки продължава

Септември продължава с добрите предложения за застраховка на домашно имущество. Ден след като изтече промоционалното предложение на Армеец по застраховка Защитен дом компанията обяви нейното продължаване на край на октомври.

До 30.10.2012 къщите остават на половин цена

При подновяване или нова полица до края на октомври ползвате преференциална отстъпка от -40%. Като добавим и бонуса са еднократно плащане или гражданска отговорност или каско или подновяване (за предпазливите собственици на имоти, които не забравят че най- скъпата инвестиция е не колата, а жилището) ценовата преференция лесно достига до -50%.

Вече познавате продукта Защитен дом на Армеец.

? Условията на промоционалното предложение

?Предимствата на продукта

Ще напомним:

Предимствата на имуществената застраховка на Армеец

  • Полицата е без ограничение

С тази имуществена застраховка можете да покриете всяко обичайно имущество, което се намира във вашия дом, дори и произведения на изкуството, антики и други ценности. Застрахователната сума е действителната стойност на имуществото, а не лимит на отговорност

Предимство на този продукт е, че можете да избирате точната сума на която да бъде застраховано вашето имущество. Важното е избраното число да е около действителната стойност на имуществото за да избегнете риска от подзастраховане. Ако имате притеснение при определянето на действителната стойност можете да изберете друг продукт (малка полица) при който покритието е с опция на първи риск. (Проверете ни след две седмици. Ще ви покажем и колко струва).

  • Застраховката е без подмилити и самоучастие

Подлимитите и самоучастието са важните неща от малките букви (общите условия за продукта), които не бива пропускате при избор на полица!

Подлимитите са ограничения в отговорността на застрахователя за определени рискове. А самоучастието е частта от щетата която остава за ваша сметка. При Армеец такива няма, дори и за риска земетресение (при него 2% самоучастие е пазарен стандарт).

  • Застраховката може да бъде сключена в полза на банка

Ако плащате ипотечен кредит знаете че банката изисква застраховка ипотекираното имущество, сключена в нейна полза. Знаете, че банката не може да ви задължи да купите застраховката от нея. Питайте ни за цените. Ние имаме поне три по- изгодни предложения от това на банката. Ако сами сключите полицата можете да спестите значителна част от разхода си за застраховка.

  • Застраховката носи отстъпки по каско

При премия над 50лв по имуществената застраховка имате право на 5% допълнителна отстъпка за каско в Армеец.

И като заговорихме за отстъпки, нали не забравяте каското дава -10% за гражданска отговорност! Не го пропускайте във въпросника нивъпросника нивъпросника ни (на поле- текущ застраховател по каско).

Нали не искате да плащате излишно!?

Само ние даваме възможност онлайн да проверите колко спестявате от каското по гражданска?.

Броко новини