Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Скъпите SUV-чета с безплатен тракер при каско

И като се заговорихме за каско, новините не закъсняха. Новото в сила от днес е от Армеец. Определено ще се хареса на вече свикналите на дебели тарифи собственици на Х5 и Х5.

? Ако до сега не сте чули, как гледат застрахователите на серия Х по каско, четете.

И подробностите

SUV над 40 000 със задължителен GPS тракер

Изискването на компанията е задължително за покритие на рисковете кражба и грабеж. Това означава, че ако не сте съгласни ще ви откажат сключване на пълно каско.

Новото условие се отнася до

  • няколко модела SUV автомобила: Х5 и Х6 на БМВ, А4, А5, Q5 и Q7 на Ауди, CR-V на Хонда и LAND CRUISERна Тойота.
  • със застрахователна сума над 40 000лв.

Устройството е безплатно. Монтажът също е за сметка на Армеец. Извършва се в посочен от застрахователя пункт.

Обърнете внимание!

Тракерът не е подарък, а временно предоставен за срока на валидност на полицата. Това означава, че при изтичане или при предсрочно прекратяване на каското сте длъжни да предоставите автомобила за демонтаж на устройството.

Задължението за допълнителен имобилайзер на Х5 и Х6 остава за по- ниски застрахователни суми.

Срокът да предоставите колата за монтаж на тракера е 15 дни! Не го пропускайте, без устройството полицата не покрива кражба.

Ако откажете поставянето на допълнителното устройство за защита, каското не може да бъде сключено с покритие на клауза, съдържаща риска кражба (пълно каско или кражба).

Ако колата ви е с по- ниска оценка от 40 000, но ви харесва възможността да имате с една защита в повече, можете да монтирате и таркер доброволно. Удобното е, че е на същото място с огледа.

Как става и къде?

При сключване на застраховката попълвате декларация за съгласие за поставяне на допълнителното устройство. Получаване възлагателно писмо за безплатен монтаж.

В София монтажът е на Кюри. В близко време такива пунктове ще има и за други големи градове.

Втората новина от Армеец е за специалните ценови условия (извън коментираните до тук) при които каското можеше да излезе по- евтино срещу монтаж на допълнителен имобилайзер. Предложението беше само за определени модели, част от които са вече в списъка за тракер.

Каско с имобилайзер вече не е оферта

Спец тарифата, с която цената за каско можеше да падне, ако монтирате допълнителен имобилайзер, вече не е валидна. Ще ви държим в течение, ако Армеец възобнови тази оферта.

Останалите автомобили от списъка на спец каското- Touareg на Фолксваген и 3-ти и 5-та серия на БМВ са вече само при стандартни условия.

Броко новини