Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Точното време е за имуществени застраховки. И INFINITY-то с тракер по каско

Кога ако не около края на март да се решите за имуществена полица?! Не веднъж сме ви казвали, идването на пролетта се познава по застраховките! И на леко слънце цените се топят. Атрактивно предложение вече тече от Армеец. Валидно е до 31.05.2014г.

Полицата на първи риск е с 20% промоционално намаление

Търговската марка на продуктът е Защитена фамилия. Условията на промоционалното предложение са същите каквито бяха до края на февруари. 20% по малко от стандартната цена на застраховката. Не веднъж сме подчертавали какви предимства има този продукт на Армеец.

Ако

  • Не искате самоучастие по земетресение
  • Търсите покритие за кражба на по- високи стойности, но не ви се прави опис (лимитът е 6000лв. без изискване за списък на застрахованите вещи)
  • Предпочитате сами да си нагласите лимитите по пакети рискове (като да вземете по- ниска стойност за земетресение или кражба, от тази по основното покритие, за да фиксирате цената на точната сума, която сте склонни да платите)
  • Чудите се как да свалите цената на каското, защото по текущото сте записали щета

Нямате особен избор. Полицата не става за банка, но пък е достатъчния минимум за всеки жилищен имот.

И преди да сте ни контрирали, че при ниски лимити имуществена застраховка работа не върши, обясняваме: Не е така.

Максималната възможна щета (частта от жилището в която то може да пострада най- много, ако се случи покрит риск) при почти всички рискове е до 30-40%. Изключение прави само земетресението ( и свлачищата, които за почти всяка точка на страната не са никакво съображение). Това значи, че при жилище с пазарна стойност от 100 000лв, имуществена полица с лимит от 30 000 или 40 000лв върши чудесна работа.

Защото

  • Застрахователят плаща от първото левче (няма самоучастие)
  • Пълния размер на цената до размера на лимита (покритието е на първи риск и няма вероятност от подзастраховане).

Няма да ви убеждаваме повече, лев на ден за сигурност не са съображение при инвестиция от десетки хиляди за жилище. Имате цените, сравнявайте

Великденската промоция на Армеец е с оферта и за фирми

30% допълнителна отстъпка за застраховка на фирмено имущество

Ако плащате еднократно или сте добре пожаро обезопасени или пък имате и други полици към този застраховател, цената може да падне наполовина.

И тази полица е без досадните 2% личен принос при щета от земетресение. Застраховаемите рискове са без изключения и могат да се подбират според личните предпочитания (нямате готови пакети). Минимумът е пожар, експлозия, имплозия, мълния и падане на части или цяло летателно средство. Над него надграждате с каквото ви трябва текущо. (предимство е, защото не се налага да плащате за включен в пакета риск, като свлачища например, ако региона на бизнеса ви не ги познава въобще).

И последно от Армеец. И

FX серията на INFINITY със задължителен, но безплатен тракер по каско

Изискването е за всички модели от генерацията FX. Условията са същите, както при другите каско специални МПС-та. При застрахователна сума на 40 000лв тракерът е задължителен, ако условията на мото полицата включват покритие на риска кражба или грабеж.

Добрата новина е, че допълнителното устройство може да се ползва безплатно. Взимате го при сключване и го връщате при прекратяване или ако решите да подновите при друг застраховател. Цената на каското също остава без промяна. При стандартни условия е.

Ще припомним, че само Армеец и Лев Инс предоставят защитното устройство безплатно. При всички други застрахователи специалните автомобили имат допълнителен разход от минимум 200лв за предпочитаното средство за сигурност.

Армеец са първите, които включват и тези красавици в списъка на коли с особен статут при сключване на каско. Чакайте ги в скоро време и при останалите компании.

И понеже идва края на месеца, а с него и края (според обявеното) на промоционалното предложение по гражданска отговорност, очаквайте промени и за задължителната застраховка. Доколко ще са в зададената в събота посока от Лев Инс, предстои да разберем в следващите няколко дни.

Броко новини