Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Великденска промоция по две имуществени застраховки

Хубавото на първата пролет е слънчевото време, по- бодрото настроение и многото промоции по имуществени застраховки. Няма по- добро време за избор на полица за къщата от месеците около Великден. Защото по това време няма застраховател който да остане без промоционално предложение. Новината за днес идва от Армеец и се отнася за два продукта- Защитено имущество и Защитена фамилия.

С до 50% по- евтино за застраховките на фирми

Знаете Защитено имущество е продуктът на Армеец за застраховка на имущество на юридически лица. С него могат да се покрият рисковете на почти всяка движима или недвижима собственост на фирми на стойност до 1 млн.лв. Промо предложението е за допълнителна отстъпка от 30%. Като добавим и допустимите намаления по тарифа, цената на полицата може да падне на половина.

Напомняме!

Ако имате гражданска отговорност на фирмената кола в Армеец имате право на 5% минус от имуществената полица. Като добавите и каско- намалението може да стигне до -15%.

Може да се плаща разсрочено. По евтино излиза обаче ако делите премията на не повече от две вноски.

При стандартни условия няма самоучастие. Ако държите да свалите цената допълнително обаче, можете да договорите такова по ваше желание. По отношение на покритите рискове няма изключения от обичайните на пазара.

Хубавото при Армеец, е че кражбите (вкл. с взлом, грабеж и с техническо средство) са част от покритите рискове, а не отделна полица като при други застрахователи. Това означава, че промо офертата важи и за тях.

Втората Великденска оферта е за

-20% намаление по полицата на първи риск (Защитена фамилия)

Само 20 дни оставахме без панделка в нашата оферта за малката полица от Армеец. Връщаме я обратно. До сега много пъти предимствата на този продукт.

Припомнете си:

? Предимствата и

? Нашите впечатления и

? Условията и

Сравнявайте цените?.

И не забравяйте, на бурмичката ?можете проверявате в детайлите на покритите рискове ? и да променяте лимити ако искате да намалите или увеличите лимитите за даден риск според вашите потребности.

Броко новини