Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Замирисва на Коледа, цената на лимитираната имуществена полица падна

Започваме да се излагаме. Толкова промоции се редят по имуществено застраховане, а на нас не си остава време да ги споделим. Не, че нямате числата онлайн да си ги проверявате, но все пак.

Защитена фамилия и Защитено имущество на Армеец са с 20% Коледно намаление

Познавате и двата продукта, защото не веднъж сме коментирали предимствата им.

Защитеното имущество е полицата за фирми.

По нея имате всички обичайни за такъв продукт, застраховаеми рискове. Минимумът е пожар и последиците от гасенето му, мълния, експлозия, имплозия, удар от летателни апарати и части от тях. Към него добавяте едно или повече покрития според това което ви трябва.

Цената на полицата може да падне до -50%. С допълнителните 20% коледни това става доста по- лесно. Сложете каско и гражданска отговорност в Армеец на фирмените МПС-та и сте почти готови.

Минималната премия е 20лв. А ако надскочи 100лв имате и допълнителна редукция за каското от 5% от застраховката на имущество.

Това обаче не е всичко. За периода на промоцията цената е безразлична към това как избирате да плащате премията. При стандартни условия едната вноска е с 5% преференция.

Защитена фамилия е продукт за дома

За разлика от фирмената, цените за лимитирана полица (Защитена фамилия) за домашно имущество имате онлайн.

Дали си заслужава да отделите 30-50лв за застраховка на дома, преценете сами.

Този продукт на Армеец откровено препоръчваме. Защото

Защитена фамилия не става, ако ви трябва покритие в полза на банка. За ипотечните гаранции е стандартната застраховка на имущество (Защитен дом). Не можете да покриете и имоти, които са сезонно обитавани. За всички останали случаи избирайте лимити и рискове според нуждата и възможностите.

Ето тук тествайте.

Доставяме полицата безплатно, пък и ни имате на ваша страна при събитие пак без пари. Не е лошо ако отчетете, че познаваме добре условията и правилата на пазара, и спестяваме цялата разправия около предявяване и попълване на точната бланка.

Броко новини