Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Армеец: Застраховката на къщата на половин цена

Отстъпки, остъпки, промоции, подаръци… това е лятото за имущественото застраховане. И колкото по- горещо става навън, с толкова по- атрактивни оферти ще ви заливаме.

От днес до средата на септември добрите предложения са с едно повече. Защитен дом на Армеец е с допълнителна отстъпка от 40%, а с допустимите по- тарифа до -50%.

Неведнъж сме казвали добрите страни на този продукта:

Една полица за всяко домашно имущество

Застраховаемо е всяко имущество с жилищно предназначение, без значение дали собственикът е физическо или юридическо лице. Част от компании имат изрично ограничение собственикът да е само физическо лице.Няма изискване помещенията да се опитават постоянно.

В покритието могат да бъдат включени прилежащи помещения- тавани,килери, гаражи, работилници. Ако жилището е обвързано с ползван ипотечен кредит проверете дали прилежащите помещения са част от обезпечението. Ако е така банката, очаква да бъдат включени с полицата.

Защитен дом покрива и почти всяко движимо имущество, включително и такова с висока художествена стойност.

Особеност има при стъклата. Няма да ви платят ако имотът е оставен без надзор повече от 15 дни. Така, че за дългите ваканции- комшийте да наглеждат.

Една полица за всички обичайни имуществени рискове

Минималното покритие е за FLEXA- пожар, мълния, експлозия.. знаете :). Към него по избор един или повече от рисковете свързани с вода, вятър, студ, земетресение, аварии, вандализъм (вкл. палеж и взривяване) и кражба (за трите риска- взлом, техническо средство и грабеж).

Извън обичайните, с лимит на отговорност покривате стъкла, разходи за разчистване, алтернативно настаняване при събитие и дори загуба на доход от наем.

Имуществена полица е не само за застраховката на имущество

Носи отстъпки разбира се, по каско. С 5% по- малко струма застраховката на колата, ако премията за къщата е над 50лв и я плащате еднократно.

Друго

Няма ограничения полицата да бъде сключена при промоционални условия и да бъде в полза на банка. Може да се плаща разсрочено.

Броко новини