Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Български имоти: След сряда спираме офертата за гражданска отговорност

Ако не сте го чули до сега- Български имоти стават част в Булстрад.

Този процес тече от края на миналата година, но поради редица разрешителни процедури стана продължителен. Сигурно сте забелязали, че числата и условията па гражданска отговорност за двете компании са еднакви от доста време насам. Преди месеци Булстард пуснаха под своята марка и емблематичния продукт на Български имоти за по- стари коли Каско 100.

На 04.10.2012 КФН даде разрешение за преобразуване чрез вливане Български имоти в Булстрад. В сряда ще върнем всички налични бланки, което косвено означава ще няма да предлагаме Български имоти в нашата оферта?.

Ще спрем предложението си за тях във вторник 16.10.2012 в 17.00. (ако преди това не получим нова информация за различни срокове).

Какво означава вливането на сегашните клиенти на Български имоти?

Нищо обезпокоително няма в процеса на вливане за сегашните клиенти на Български имоти. Съществуващият портфейл ще бъде прехвърлен на Булстрад и полиците ще бъдат обслужвани както до сега.

Няма да ви прекратят застраховката, няма да ви трябва нова, няма да има каквато и да разлика в начина по който е работела вашата полица да сега или в условията при които е била сключена.

Преференциите също! Нали не сте забравили за по гражданска двете безплатни зелени карти за по 15 дни на които имате право, ако плащате еднократно и декларирате управление само на територията на страната? И това се отнася за всички застраховки, сключени съм Български имоти- каско, имущество, гражданска отговорност и т.н.

Ефектът от вливането на Български имоти в Булстрад

Ще имаме на пазара една по- голяма компания. А както знаете… големите могат повече.

Броко новини