Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс: BMW тата скъпи по каско

БМВ- тата отдавна станаха специални автомобили за каско застрахователите. Почти не остана компания, която да не отделя особено внимание на баварците при сключване на полица.

БМВ-тата и каско застрахователите

Ако сте собственик на МПС с немската марка знаете, че:

Армеец от май тази година въведоха преференциални цени за БВМ, Ауди и Фолксваген (при застрахователна сума над 15000лв) срещу монтиране на допълнителен имобилайзер. В края на миналата година компанията предложи и безплатно актуализиране на софтуера за Х5 и Х6, произведени между 2005 и 2010г.

Лев Инс след април изискват монтиране на допълнително средство за защита (имобилайзер или КАН система) за почни всички немски автомобили, Тойота, джипове на Хонда, Сузуки, Мазда, Нисан, Мицубиши. Всички БМВ-та без серия 7 след 2002г. и сума над 15 000лв. са в списъка.

Булинс в края на 2011 задължиха собствениците на застраховани по каско БМВ та, произведени след 2002г., (за някои модели след 2004г) да монтират допълнително средство за защита.

Уника от 11.10 тази година включиха изискването за допълнителна защита (реконфикуриране на OBD букса, имобилайзер или друго устройство за прекъсване на запалването) за немската марка при застрахователна сума над 50 000лв. При липса на такова устройство премията скача с 30% за Х5 и двойно за Х6.

Олимпик от септември изискват допълнителен имобилайзер за всяко застраховано БМВ на сума над 20 000лв. Ако ауто-то е с десен волан границата е двойно по- ниска- 10 000. Модел 530D е задължителен за допълнителна защита независимо от застрахователната сума.

ДЗИ нямат изрично условие за монтиране на допълнително устройство, но сключването или подновяване на каско полица за БМВ е на съгласувателен режим. Условията са застрахователна сума над 30 000лв и покритие по клаузи пълно каско, тотална загуба или кражба и грабеж.

Булстрад: При сума над 20 000лв, Стандарт каското на БМВ-тата е само след съгласуване. По Бонус каско оскъпяването за марка е 10%.

От утре:

БМВ-тата са на 8% по каско

Като числото не подлежи на корекции (отстъпки). Изключение от това правило са само дългогодишни и специални за Булинс клиенти. За всички други кандидати за застраховане с БМВ-та тарифата е твърда 8%.

Новият процент е задължителен за всички модели БМВ-та, независимо от годината на производство и застрахователната сума. Тази ставка се отнася за всички клаузи, които включват покритие на риска кражба.

Сталинска мярка, а?

? Останаха ли компании със старите цени за БМВ-та?

?Следете новините за промените с цените за каско на БМВ

Броко новини