Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс: Допълнителната, нефабрична аларма става задължителна по каско. По- либерални условия за BMW-тата.

Много новини събрахме около автозастраховките на Булинс тези дни. Тихомълком ви мушнахме новата тарифа по гражданска отговорност в петък привечер. Ако сте усетили леко по- приятно различни числа ще трябва да почерпим.

Вече сте професионалисти!

Минусите са повече от плюсовете, но нетният ефект е не повече от средно процент в корекция на премията. Затова да не отегчаваме с излишни дребни детайли. Смятайте си! Дали Булинс ще извадят вашето число за гражданска отговорност се проверява най- лесно онлайн. ?

Важните промени са по каско. Общо две, в сила от утре- 03.07.2013г.

Допълнителната аларма става задължителна по каско

От утре Булинс въвеждат ново изискване за покритие на риска кражба. Допълнително монтираната звукова аларма става задължителна. Ако колата няма такава, дори и да уговорите покритие на Пълно каско или Кражба и грабеж, за риска от противозаконно отнемане няма да бъдете обезщетени.

Изискването за допълнителна аларма поставя в особена позиция два типа автомобили. Такива, които са разчитали до сега на фабрично монтираната и такива без (при които МПС-то от завода идва само по... имобилайзер). И в двата случая без ако не се оборудвате с допълнителна (нефабрична) звукова защита, мислете за каско без кражба или други алтернативи. Дали колата е оборудвана с допълнителното звуково устройство декларирате изрично в предложението за сключване на каското. Нещо повече вписвате марката и модела на алармата непосредствено след

Обърнете особено внимание на това поле и брокера!

Ако го оставите празно (не посочите марка и модел на алармата), застрахователят приема, че такава няма.

Втората вест от днес по каско е блага за собствениците на BMW

Спомняте ли си дебюта на 8-те процента за баварците? Булинс повлякоха крак за всичко което се случи до сега с тарифата по каско на немските красавци. Припомнете си:

BMW тата скъпи по каско

Осмицата още остава твърда за всички клаузи с включена кражба, но само за големите SUV-чета- Х5 и Х6. Седаните и Х3 минават от утре на стандартни условия.

В групата на каско опасните с 8% тарифа влиза и Land Cruiser на Toyota.

Не сте забравили и за последното ни предложението по каско от Булинс, нали?

За феновете на авансовите остъпки подчертаваме и опцията за 35% предварителен бонус по Хит Каско

Поради допълнителни пояснение от страна на застрахователят, информацията е актуализирана на 08.07.2013г.

Броко новини