Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс: Гражданската отговорност е вече с две безплатни зелени карти. По- евтино за коли над 10г.

Е как да обявим сезон „Гражданска отговорност 2014” без нови ценови условия и от Булинс?! В сила са от днес. Вече имате и числата онлайн. Разликите са няколко. Две от тях особено интересни.

Безплатните зелени карти стават две

С тази промяна Булинс влезе в шаблона на пазара по отношение на тази преференция. Бройката при всички компании, които подаряват безплатно краткосрочно разширение за трети страни, е две. На същото вече можете да разчитате и при Булинс.

Преференцията се предоставя за полици, сключени с отстъпка от цената срещу декларация, че превозното средство няма за се управлява извън територията на страната. За да получите сертификат без пари, Булинс очакват застраховката да е платена еднократно или ако е уговорено разсрочване на премията, оставащите вноски да са платени.

Срокът на всеки краткосрочен сертификат е 15 дни. Няма ограничения сроковете за двете зелени карти да се застъпват.

Две важни съображения около зелената карта при Булинс:

  • Разширението на покритието е за всички страни от споразумението зелена карта;
  • Издаването на сертификат разширява и покритие по каско.

Познаващите доброволната автозастраховка на Булинс знаят, че при стандартни условия каското е валидно само за България. Разширение на покритието се предоставя, ако имате и гражданска отговорност със зелена карта или при доплащане на нейната равностойност. Така, че ако ползвате безплатна зелена карта, помолете и за анекс за разширение на покритието и по каско.

И докато втората безплатна зелена карта не е драстично отклонение от установените практики, преференцията за възраст поставя нова граница.

С 5% по евтино за леки коли над 10г.

Критичното ниво за възраст в последните години се върти само около 15. Свиването на границата разширява драстично обхвата на МПС-тата които могат да я ползват. Малко над 57% е делът на регистрираните превозни средства на възраст над 15г. Намаляването на възрастта разширява частта на право имащите до 81,85%.

Това елегантно решение на Булинс премества офертата на компанията в топ предложенията ни за подновяване на гражданската отговорност за 2014г. Като отчетете, че при този застраховател възрастта и шофьорския стаж са без значение, сме убедени, че няма да останете безразлични към цената.

Други промени

Базовата премия е без съществени промени. Малка разлика ще усетят леките коли до 1200 кубика. Причината е извеждането им в отделна тарифна група. Цените за България нямат драстични спадове за софиянци. Останалите населени места се радват на до 8лв по- ниска премия при еднократно плащане.

Да не отегчаваме с други технически детайли. Смятайте си.

Застрахователите, които предлагат безплатни зелени карти вече виждате и от натрапчивото зелено квадратче на червен фон в ляво на реда на компанията.

Броко новини