Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс: Гражданската за леки коли поскъпна. Турция стана възможна срещу 5,10лв.

След Лев Инс и Булинс побутнаха цената на гражданската отговорност нагоре. Докато ви говорят медиите за предстоящо поскъпване, ние ви го качваме онлайн… За разлика от очакванията, сегашните промени едва ли са свързани с някое от предложенията в проекта на Кодекс за застраховането. Раничко е да се вижда ефекта на нещо, което не се знае в какъв вид ще мине и дали въобще, през парламента.

Леките коли по- скъпи за гражданска отговорност и в Булинс

Разликите не са за подценяване. Без да сме особено прецизни с едни 20лв ще се налага да плащане в повече, ако Булинс е вашия избор за гражданска отговорност. За точното число имате калкулатор. Сравнявайте си.

Правят впечатление две неща

Възрастта остава от значение

Възрастта на собственика остава от значение за Булинс. Ако си спомняте тя се появи като критерии с промоционалната кампания от началото на май. Критични за цената на гражданската отговорност остават същите нива 25г. и 45г. Както предполагате- колкото повече, толкова по- изгодно. Условието е валидно обаче само за покритие на задължителните страни. За всички останали премията зависи само от вида и характеристиките на МПС-то.

От по- малко значение става възрастта на колата. 10-те процента намаление за възраст над 10г. на МПС-то пак ги има, но само за фирмени леки коли при задължителния обхват.

Покритието на Турция възможно срещу 5,10лв.

Компаниите, които имат специални условия за разширение на покритието по гражданска отговорност за Турция са вече 10. Предложението на Булинс е от по- рестриктивните.

  • Предоставя се само за леки коли,
  • няма опция за друга трета страна (Македония обикновено я има в офертите на другите компании),
  • доплаща се 5.10лв (при други оферти е без пари),
  • валидна е само при напълно платена полица (ако плащате на вноски, ще се наложи да доплатите оставащите).

Между другото, това е правило при този застраховател. Изискват от вас да платите оставащите непогасени вноски по застраховката, ако искате да разширите покритието за трети страни.

Имате цените. Избирайте прозорливо.

Броко новини