Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс и Олимпик: Възрастта стана фактор за цената на гражданската отговорност. Има и промоция.

Е момичета и момчета, за нашите застрахователи вече сте или скъпи или желани. Традицията не е това което беше.

От вчера и Булинс почна да се впечатлява от броя празнувани рождени дни. Олимпик правеха известна разлика за най- младите. Промоционалните промени вкараха предложенията на тези две компании в стандартите на пазара.

25+ и 45+ по гражданска отговорност до 04.05.2015г.

Няма нужда да ви убеждаваме, че преди 25-тата година сте на по- високите цени. А колкото повече юбилеи имате в ЕГН-то, толкова по- атрактивно предложение ще ви извадят застрахователите. И при двете компании промо офертата е само за леки коли на физически лица за задължителния обхват на гражданската отговорност. Разширеното покритие и фирмените коли остават по старите условия

сравни сега

Какъв ефект постига промоцията?

При Булинс

Вижте си го. За по- улегналите собственици на леки МПС-та офертата на този застраховател убедително е по- напред, дори и топ предложение за определени тарифни категории.

За разлика от собственика при промо цените възрастта на колата вече няма значение. Няма да направите разлика от липсата на отстъпка за коли над 10г., защото новите цени са по- приятни. Намалението за старо МПС остава обаче за фирмените коли и разширеното покритие.

Между другото не може да не ви се набие на очи кого точно са се опитали да изпреварят с промо промените. Е… успяват за целевата група.

При Олимпик

Минават няколко реда по- нагоре в офертата ни, но спрямо Булинс са по умерени в намаленията.

Два интересни странични ефекта има при Олимпик. Изваждането на възрастта извън тарифните условия маха надбавката от 30% за лица под 21. Крайният резултат е повече от атрактивен.

Вторият ефект е станалата вече емблема при тях, плащането на две вноски да е по- евтино от това на веднъж. Не е при всички, но ако сте с регистрация извън София може да ви зарадват и с този допълнителен жест.

Къде да гледате в офертите за гражданска отговорност на тези две компании?

Булинс

Няма опции при разширението на покритието. Избирате между задължителните и всички страни. Трябва да отчетете обаче, че промоционалното намаление е само за покритието по кодекс. Ако се наложи да пътувате към Турция или Македония ще доплатите и промо отстъпката и цената на разширението.

Олимпик

Олимпик са причината да имате разнообразието при избор на разширено покритие. Това е първия застраховател, който допусна частично покритие за трети страни. Условията са си същите. Имате Турция и Македония срещу 10,20лв отгоре. Пълната зелена карта е както до сега.

Имате цените. Избирайте.

Броко новини