Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс: Пълното каско с опция за 10% допълнителна промоционална отстъпка

Идват празници и не може да не да ви зарадваме! Ако ще мислите за каско в почивните дни отчетете, че от понеделник предложенията са с едно в повече.

-10% промоционална отстъпка за пълно каско от Булинс

От 10.09.2012г. всички леко и лекотоварни коли до 1,5т. могат да ползват допълнителни 10% отстъпка от крайната премия за пълно каско. Промо офертата е без краен срок. Но е валидна само за автомобили на възраст до 10г.

Предложението променя и някой от правилата за определяне на премията и ликвидацията на щети.

Промоционалната отстъпка и при минимална премия

Нали знаете, всички каско застрахователи има минимална премия. Това е границата под която цената на авто застраховката не може да падне, независимо от това колко ниска застрахователна оценка има колата или на колко много отстъпки имате право.

Промо офертата на Булинс дава право да ползвате допълнителни -10% бонус дори и премията по тарифа да е на минимума. Това означава, че при 280лв минимална премия, цената на вашата застраховка може да падне до 257лв (с данъка).

Промоционалното предложение обаче променя значително условията на ликвидация на щетите.

Специални условия за ликвидация на щети за промоционалното предложение

  • За коли до 5г. официалния сервиз става доверен с оригинални части на марката

При преференциалната цена новите коли (за Булинс това са тези до 4г. и 6г. ) имат право на ремонт в ! доверен сервиз (с оригинални части на марката) или експертна оценка. На промо цена нямате опция за официален сервиз.

МПС тата от 4 години и половина до 5 са по експертна оценка. При завишение на премията от 25% имат право на доверен сервиз с оригинални части.

Няма минимална премия за право на ремонт в доверен сервиз за МПС до 5г.

  • За коли до 10г. доверен сервиз само при доплащане

Минималната премия от 500лв за право на ремонт в сервиз остана. Ако цената на полицата е над тази граници за коли над 5г. до 10г. правото на доверен сервиз с оригинални части е срещу 25% завишение. Във всички останали случай ликвидацията е по експертна оценка.

! Подчертаваме

Промоционалното предложение е опция. Действащите условия за каско остават в сила. Така че, ако удобството за ремонт в сервиз ви е ценно не гледайте само крайното число! Каско не се избира само по цена нали?! :)

Броко новини