Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс: Втора младост за авто"бабите" по каско

При това време с толкова валежи и градушки, как да не се замисли човек за каско?! Повечето коли у нас, особено с големите градове виждат закрит паркинг само в мол-а.

Добри предложение има. Даже повече! Каското упорито поевтинява спрямо миналата година. А за радост на крайния потребител, общият разход за авто застраховки (като добавим и гражданската отговорност?)- още повече.

В резюме от последните дни са две горещи оферти

? Армеец- 3,9% за нови коли по време на софийското автоизложение

? Евроинс: 3,9% за излизащи от лизинга МПС-та.

Добра вест има и за третата възраст. Идва от Булинс. Офертата е валидна от утре (13.06.2013) до края на август (30.08.2013). Валидна е за леки и лекотоварни (с товароносимост до 1,5т.)

По- ниски цени за каско на коли над 10г.

Разликата заслужава внимание! За коли над 10г. тарифното число пада с 1,9%. Това прави каското ефективно с над 20% по- евтино.

И това не е всичко!

  • Преференциалната тарифа е с право на всички допустими отстъпки.

С тях можете допълнително да свалите цената за каско с още 20%. Твърди 10% имате от гражданската отговорност?. За останалите подновяване без щета или ставате клиент на севте на Булинс по каско. Ако и двете не стават- плащане еднократно.

Гражданска отговорност в Булинс заради по евтино каско вие аргумент по още една причина. Ако сключвате задължителната застраховка с отстъпка за България имате подарък едно безплатно разширение на покритието за всички страни от споразумението зелена карта за 15 дни. А това автоматично ви разширява покритието по каско за чужбина.

  • Авансовият бонус е 35% и може да се ползва и при минимална премия

Минималната премия по каско в Булинс е 280лв. (това цената под която не може да пада каското, независимо от застрахователната оценка на колата). Продуктът (Хит Каско) предвижда право на клиента да ползва авансова отстъпка за липса на щети. Така плащате по- малко при сключване. Ако не предявите щета или претенцията е регресна (има друг виновен) цената остава без промяна. Ако пък причината на цената е неизвестна или лична- възстановявате ползваната отстъпка с иска за плащане на щетата.

До скоро авансовият бонус при Булинс беше 25%. От началото на този месец застрахователят увеличи допустимата отстъпка до 35%. А изборът дали да се ползва важи и за минималната премия. Това означава, че цената за каско на стара кола започна от 185лв.

? Авансовият бонус по каско скочи на 35%

  • Една безкасова ликвидация при премия над 500лв

Условията на Булинс предвиждат и при премия по полицата над 500лв, право да един ремонт в доверен сервиз. Ако колата държи цена и застраховката е остава скъпа във времето, този плъс не за подценяване, защото малко застрахователи предлагат безкасовата опция за ликвидация при възраст на МПС-то над 12г.

Да не забравяме и

  • Екстрите извън застраховката

При сключено каско в Булинс получавате клиентска карта, с която ползвате отстъпки от цените на Сервизи, автомивки и пунктове за годишен технически преглед при партньори на компанията.

? Каското с допълнителни екстри извън застраховката

Плюсовете са до тук. Минуса- предложението не важи за БМВ-та.

? BMW-тата скъпи по каско

Броко новини