Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс: За подновяване на каско изчакайте 11.03.2013

Защото има допълнителна преференция разбира се!

Ще стане по евтино за предпазливи и лоялни клиенти

Булинс успяват да поддържат интереса на каско застрахованите към себе си. Вече ни е трудно да обобщаваме промените, които въведе застрахователят по авто застраховката. Обобщаваме набързо.

? Допълнителна отстъпка, срещу промяна на клаузата за ликвидация

? Фото архив, с който отпада изискването за оглед при подновяване

? По- висок лимит на допустимите отстъпки

? Клиентска карта за допълнителни отстъпки при партньорски фирми

От 11 март Булинс въвеждат и

Ценови бонус при подновяване без щети.

Изискването за предоставяне на преференцията обаче е консервативно. Допълнителните -5% след всички други намаления може да се ползва само ако не сте предявявали претенции за обезщетение през последните три години.

Правото на допълнителна отстъпка важи за всички категории превозни средства и за всички каско клаузи (пълно, частично, кражба).

Какво означава това в числа?

Условията на Булинс за каско предвиждат право на 10% редукция от цената на застраховката при подновяване на полица без щети. Ако не притеснявали застрахователя с ликвидация през последните три години при новите условия, преференцията става -15%.

За коли между 4 и 5г., подновявали без щети тарифата за каско на Булинс става безотказно ниска, дори и ако предпочетете друга компания за гражданската отговорност на автомобила.

При избор на друг застраховател по гражданска отговорност обаче не забравяйте!

Каското на Булинс е с покритите на територията на страната. Разширението за чужбина се предоставя безплатно само ако имате сключена гражданска отговорност със зелена карта. Валидността е за срока за който съвпадат валидностите на каско полицата и сертификата.

Уви всички тези добри вести не променят условията за каско на БВМ-тата

? Колко скъпи са БМВ-тата по каско в Булинс

Броко новини