Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булинс: Заместващ автомобил по каско на нови коли, но само за софиянци

Я вижте как Булинс глезят застрахованите по каско софиянци с нови коли? При щета докато се ремонтира МПС-то може да се ползва друго. Услугата се нарича заместващ автомобил. Предоставя се за всяко каско МПС с право на ликвидация в официален сервиз.

Кой и как има право на заместващ автомобил по каско?

Ако познавате авто застраховката на Булинс знаете, че право на официален сервиз има всяко МПС на възраст от 4 години и 6 месеца (определя се към началото на полицата). Ако в каско договора ви фигурира код за ликвидация 101- ползвате.

Застрахователят ограничава правото за ползване на заместващ автомобил до веднъж през срока на застраховката, ако предстоящият ремонт е лек (козметичен). За всички други необходими и покрити от полицата поправки, ограничения няма.

Второто изискване е да отстраните щетата в сервиз,избран от застрахователя и който предоставя 24 месеца гаранция за ремонта.

Ако условията за ликвидация, вписани в полицата са различни при събитие можете за ползвате МПС под наем на преференциална цена между 36 и 48лв в зависимост от класа на колата.

Ако се откажете от заместващият автомобил, можете да поискате представител на сервиза да вземе и върне след ремонт МПС-то от вашия адрес.

Условия за услугата „От врата до врата”

Освен да се откажете от заместващия автомобил, сървиса на адрес се предлага само за МПС-та с право за официален сервиз. Такива обаче са не само младите, но и по- стари за които изрично е доплатено право на ремонт при представителя на марката.

Да припомним и другите промени около каското на Булинс напоследък:

Алармата е задължително. Признава се и фабричната такава, дори и ако е без звукова сигнализация;

Може да се ползва авансов бонус. Предварителната отстъпка за липса на щети е 35%. Продуктът е брандиран с различно име- Хит Каско.

При подновяване огледът не е задължителен. Получавате отстъпки за свързани с автомобила услуги (авто сервизи, гуми, автомивки) с клиентка карта

Ако пък каското не ви влиза в плановете за колата или възрастта и е над 10г. имате преференция в цената за гражданска отговорност.

(И да си се похвалим! Нашият е от малкото калкулатори в мрежата, който прави тази разлика след десетата година.)

Броко новини