Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Административната петолевката за издаване на втора и следваща зелена карта отиде в историята

Много работа бре, не остава време за новинки. А се понатрупаха.

Булстрад махна петте лева такса за всяка зелена карта след първата

Трябва да кажем, че без да искаме сме нацелили този резултат преди да стане официален, защото бяхме пропуснали да сложим добавката след последните редакции на тарифата. Получи ни се идеално, защото без да иска застрахователят ни оправи формулата.

За нито една зелена карта вече няма да се плаща административна такса при Булстрад.

Да не го объркате!

Доплащането, за разширението на покритието за страните за които сертификатът е задължителен, си остава, както е разписано в тарифата. Разликата е, че ако взимате гражданската отговорност на вноски и е със зелена карта, за издаването на всеки след първия сертификат ги няма ония 5лв административна такса, които се събираха до скоро.

Останаха ли още компании с административни такси за зелена карта?

Административната таксата имаше определена популярност до скоро. Армеец се отказаха от петолевката за втори и следващ сертификат при промяната на тарифата преди началото на лятото.

Доплащане текущо има само при Лев Инс. Точно 1,63лв е, но е задължително за всеки издаден сертификат. Точно толкова виждате, като разлика в цената в офертата ни за гражданска отговорност за задължителните страни със и без зелена карта. При покритие на всички страни- членки на споразумението издаването на сертификат е задължително и разходът от 1,63 е неизбежен. Този допълнителен разход не виждате в полицата. За него издаваме допълнителна квитанция!

Къде стои Булстрад в офертата ни за гражданска отговорност 2015г. след отпадането на административната такса за сертификат?

Ако сте над 40 почти сигурно ще са сред първите две предложения за леки коли до 2000кубика. Офертата на Булстрад има обаче две допълнителни екстри, които няма при повече от другите застрахователи.

  • Разширение на покритието за Турция и/или Македония

При повечето застрахователи доброволното покритие по гражданска отговорност се предоставя едновременно за всички страни от споразумението. Удобно е, защото не трябва да мислите за къде точно имате застраховка. За сметка на това обаче е по- скъпо.

При Булстрад имате екстрата да надскочите задължителния обхват на гражданската отговорност само да една, две или всички страни. В избираемите са включени обичайните дестинации Турция и Македония. Разширението на покритието струва по 5.10 лв. на страна. Заявявате го, като изберете съответния отговор на въпроса „За къде да бъде валидна гражданската отговорност“.

Между другото специални оферти за Турция и/или Македония имаме и при Олимпик и Виктория.

  • 2 безплатни краткосрочни зелени карти за 15 дни

Вторият плюс на гражданската отговорност в Булстрад са двете безплатни краткосрочни разширения за всички страни от споразумението Зелена карта. Ако полицата е напълно платена имате право на два сертификата от по 15 дни.

Ще припомним, че от скоро такова специално предложение имате и от Дженерали.

Имате цените. Избирайте прозорливо!

Броко новини