Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Безплатно покритие за всички трети страни и за полици преди 01.01.2016г.

Да не кажете, че не ви глезят после. Ето ви подарък от Булстрад.

Разширението за трети срани по гражданска отговорност става безплатно и за полици, издадени преди 01.01.2016г.

Каквито са условията при новите правила на Кодекса, такова имате и за валидните полици, издадени преди да влезе в сила. Няма никакво значение кога точно е сключена полицата, нито какъв е вида на превозното средство. Свободи сте да пътувате където поискате из страните членки на споразумението „Зелена карта“ и това ще е без пари за колата. Безспорен жест от страна на Булстрад към всичките им клиенти по гражданска отговорност.

Длъжни сме да припомним обаче, че това не се случва за първи път при Булстрад, нито пък е ново за пазара. Най- малкото го уцелихме с прогноза. А един като повлече крак... резултатът се вижда.

Във времето предпочелите Булстрад за задължителната полица имаха безплатни краткосрочни сертификати с покритие за всички страни и добавка в териториалния обхват на Турция и Македония без допълнителна премия. А безплатно покритие на трети страни имат още от началото на годината и клиентите с валидни към 01.01.2016г. полици към Армеец.

Затова!

Дори и за гражданска отговорност, избирайте застрахователи, които обичат да ви глезят

Разликите в офертата често са не повече от лев. При избор на застраховател обръщайте внимание и на политиката на компанията. Докато едни компании се опитват да събират допълнителна премия дори и ако пререгистрирате колата си в друга област, други се стараят да не се чувствате дискриминирани от промени в нормативната уредба.

Продуктът „гражданска отговорност“ вече е хомогенен. Ако не е отстъпката по каско, при всички компании получавате едно и също. Спестяваме ви неудобството от икономията на едни, които не си правят труда да печатат и Двустранни констативни протоколи за да ограничават разходи. За тях ви даваме наши. Но определено препоръчваме да избирате тези, които мислят и удобството ви докато си ползвате полицата, независимо от промените които могат и се случват.

Броко новини