Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад и Български имоти: до 30г. на двойна премия по гражданска отговорност

Докато чакате ниските числа на ДЗИ за гражданската отговорност не може да скучаете! Все пак навлизаме в периода за подновяване з 2013. Фината настройка към желаните клиенти вече започна.

Новото е от Булстрад и Българки имоти. Две промени влизат в сила от утре. Нови тарифни условия и нови цени разбира се.

До 30г. на двойна премия за гражданска

Съществената промяна за физически лиза е оскъпяването за възраст. До скоро беше диференцирано в две възрастови категории и „надценката” не преместваше толкова по- надолу предложението на Булстрад и Български имоти. До 01.10.2012. От понеделник всяко лице до 30г. е със 100% завишение на премията.

А това е драстичен изказ на симпатия за 30+ по гражданска. Над 30 е предпочитаният сегмент и за Дженерали. За вниманието на Армеец и ДЗИ ви трябват поне още 5г.

Товарните коли и автобуси стават по- скъпи

Без най- малките обаче. Цените до 1,5т. остава на същите нива.

За товарните коли премията за България и ЕС (без зелена карта) е средно с 9% по висока. разлика в доплащането за сертификат има при тези над 10г. При новите условия гражданската отговорност за тях става с 11% по скъпа.

По драстичните промени са при автобусите. Гражданската за страната и ЕС е с до 22% по скъпа при най- големите. Цените за сертификат стига до 29% повече спрямо преди.

Останалите условия остават без промяна.

Какво не бива да пропуска при гражданската отговорност в Булстрад и Български имоти

Ниската цена по тарифа е за България и ЕС (каквото е покритието по кодекс). От въпросника не избирайте България и всички страни от МЗСК. Цената за тях включва и доплащането за разширение на покритието. Ако няма да ви трябва сертификат, защо да плащане за него!?

Ако сключите полицата само за България и плащате гражданската отговорност на една вноска имате право на два безплатни 15 дневни сертификата зелена карта през срока на полицата. Единственото ограничение сроковете им да не се застъпват.

Ако сте над 30г. и цъкате внимателно на въпросника, Булстрад и Български имоти остават добра оферта за гражданска за 2013! Проверявайте. Новите числа са онлайн?.

Броко новини