Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад и Български имоти: Ваканцията в чужбина без пари за колата

От понеделник 12.09.2011г. двете компании въвеждат преференциални условия за издаване на зелена карта към сключена гражданска отговорност. Както знаете при последните промени на тарифите и двата застрахователя въведоха различни премии за застраховката при управление само на територията на страната и за пътуване в чужбина.

Особеностите

Булстрад

Базовата цена е за покритие на територията на страната и ЕС. Както знаете при пътуване в страните членки на ЕС сертификат не се изисква. Зеленото удостоверение за наличие на валидна полица или покритие за страните членки на споразумението извън ЕС се доплаща. Да се похвалим! Ние сме единственият онлайн брокер който прави тази разлика с въпросника си преди оферта.

Български имоти

Базовата цена е с покритие за всички страни членки на споразумението Зелена карта. С други думи за сертификат не се доплаща. Ако нямате намерение да пътувате в чужбина можете да ползвате отстъпка от цената.

От понеделник 12.09.2011г. Булстрад и Български имоти, при сключена полица с еднократно платена премия, ви предоставят до два пъти в периода на застраховката, безплатно сертификат зелена карта с валидност от 15 дни.

Условията

  • Предложението е валидно само за леки автомобили.
  • Двата сертификата могат да бъдат издадени са два различни периода, по 15 дни всеки, от валидността на полицата.
  • Застраховката трябва да е сключена с отстъпка за страната при Български имоти и с покритите за страната и ЕС (но без зелена карта) при Булстрад.
  • Полицата да е сключена след 07.09.2011г.

Как да поръчате краткосрочен сертификат с вашата полица?

Проверете цените за вашия автомобил ?

Във въпросника изберете територия на управление само България (цената за България и ЕС без зелена карта при Булстрад е същата). На стъпка 4 в която уточнявате адреса за доставка в полето „Бележки” посочете: че искате към полицата да ви бъде издадена зелена карта. За нея е необходимо да напишете и името на собственика по талон на латиница и началната дата от която искате да бъде валиден сертификата.

Нали така почнахме?При Булстрад и Български имоти ваканцията в чужбина е без пари за колата.

Броко новини