Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Кратка промоцийка свали цената за по- стари леки коли по гражданска отговорност

Имате две седмици да се порадвате на по- ниски цени за гражданска отговорност от Булстрад.

Късно вчера компанията обяви по- изгодни условия за задължителната застраховка за леки коли над 10г. и определени възрастови сегменти. Валидността на офертата е до 19.02.2015г. Малко е, така, че виждате ли вашето число- не изпускайте момента. Може да се подновява с до два месеца по- рано.

Разликите в новите цени за гражданска отговорност са точно две

  • Стана по- евтино за определени тарифни категории и възрасти.

Булстрад вече има интерес и към по млади собственици на МПС-та. Традиционното оскъпяване за възраст е с по- ниска граница. След 28- мия рожден ден минавате на стандартните условия. До вчера базовите числа бяха валидни едва след 30-тата година на собственика.

Това е приятна новина за по- младите ни клиенти. При задължителния обхват обаче, възраст между 25 и 30 е оперативно интересна за още няколко застрахователя (Алианц, Групама, ХДИ, ДаллБогг, Олимпик и традиционните- ЛевИнс, Булинс ). Дали Булстрад ще ви спечелят с цена можете да си проверявате сами.

Имате и нова по- висока преференция, ако колата е прескочила 10-тата си година. Разликата е по- атрактивна от преди, но и в този сегмент от доста време насам Армеец слагат минуси в премията.

  • Административната такса за зелена карта при разсрочено плащане се върна

Административната петолевка отново е факт. Важи за разсрочено плащане при пълния обхват (не задраскана зелена карта). Дължите я за всеки издаден сертификат без първия.

Къде да гледате в офертата на Булстрад за гражданска отговорност

Извън цената, при Булстрад можете да купите разширение на покритието само за Турция или Македония !или и за двете. Струва 5,10лв на страна за година. Няма друга оферта, която да ви предлага толкова гъвкав избор ако планиране ваканция в една от двете съседки.

Имате и двете безплатни краткосрочни зелени карти от по 15дни. Разбира се при условието полицата да е платена изцяло.

! Имаме изричен въпрос за къде искате да е валидна гражданската отговорност. Тествайте и избирайте правилно, ако не ви се харчи излишно.

Още един интересен извод около ценовите промени при гражданската отговорност в последно време

Като, че ли достигаме долната граница на намалението на цената. Минусите при компаниите стават все по- малки. При много тарифни категории с разлика от лев два се събират офертите на няколко застрахователя. Като добавим и инсайдерските ни впечатления за все по- високата себестойност на продажбите, никак не сме оптимисти че цената ще продължи да пада драматично.

А случи ли се гениалната идея на надзора да забрани продажбата на гражданска отговорност от разстояние, ухажването на търговските канали ще стане още по- скъпо. А това няма как да не даде допълнителен отпор за посоката на движение на премията.

Броко новини