Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Още пет дни на същите цени за еднократно платена гражданска отговорност

Е толкова кратка тарифа за пръв път имаме. Промо предложението на Булстрад изтича днес.

До 5.12.2013 сме на същите числа при еднократно плащане.

За да сме точни трябва да кажем почти, защото има известни разлики тук там в базовата премия за леки коли. Най- високата е 3лв и трудно се забеляза защото е видна само за физически лица между 30г. и 40г. и фирми. Над 40 остават с оферта за гражданска отговорност на същите пари.

За който не си спомня преференциалното тарифиране за 40+ стана факт през юли и с няколко продължения ще остане (за сега) до идващият четвъртък.

Не така обаче стоят нещата при по- младите и при разсроченото плащане. Както ни подчертават от Булстрад:

Намаления по гражданска отговорност няма!

  • Възраст под 30г с 20% допълнително оскъпяване

Сегашното завишение става от 100% на 120%. Това оскъпяване едва ли ще направи различно впечатление, защото и до сега цената за младите на Булстрад е сред най- високите.

  • Разсроченото плащане с до 4лв отгоре

Левчето в плюс на вноска не е при всички тарифни категории. Избирателно закръглени са числата само за част от леките коли. Товарни и всички други остават без промяна.

Ще припомним и кога да се вгледате точно в Булстрад за гражданска отговорност?

Вече доста компании подаряват безплатни зелени карти за кратки срокове. Виждате ги с натрапчивото зелено петно в ляво от реда на застрахователя в офертата. Ако нямате намерение да престоявате зад граница повече от месец през следващата година, задължително започнете сравнението на цената за подновяване от тази с включена отстъпка за управление само на територията на страната.

Ползването на преференцията за страната не прави гражданската отговорност валидна за България! Но пък ви ангажира да търсите брокера/ застрахователя преди първото пътуване в чужбина.

Офертата на Булстрад е без отстъпка за страната (Единственото друго подобно предложение е на Олимпик ,но то е с ограничения при разширението на покритието само за Турция). Цената е за всички задължителни по кодекс страни. За тях зелена карта не трябва- пътува се само по полица и няма значение колко пъти или за колко време ще карате из задължителните. Ползвате си безплатните сертификати за Турция, Македония, Албания или която и да е друга ТРЕТА страна.

Точното сравнение на офертите на компаниите без отстъпка за България и без зелена карта (без разширение на покритието), можете да видите, ако на въпроса „Къде ще се управлява МПСто през срока на новата полица” изберете „България, ЕС, ЕИП и МС.

Изненадващо различни цени, нали? Ето така се пестят между 20лв и 80лв от гражданска отговорност!

Броко новини