Основно навигационно меню

Broko лого Brokoза застраховките!

Булстрад: Презониране на страната и брутално ниско ново дъно за цената на гражданската отговорност

131.48лв за година. Това е новият минимум за цената на гражданската отговорност при леките коли. Имате я от Булстрад за до 1300кубика. Ако трябва да сме честни такова число не сме виждали от…. поне 6-7 години.

За кого е евтината гражданска отговорност на Булстрад?

Драматичния ефект върху крайното число уви няма да зарадва всеки. Софиянци особено. При тях нещата остават без промяна. Появява се нов регион, който не е никак тесен (хваща всички области по централната южната до югоизточна граница и Стара Загора. Ако сте от там по регистрация, над 40г със застаряващо МПС- имате Гергьовския подарък от Булстрад! Най- ниската цена за тези региони е твърде вероятно да е при същия застраховател дори и за по- нови коли на по- млади собственици.

С леко прорумънски привкус (след като се появи преди време завишение срещу въпроса, дали давате колата на чужденци въобще), вече имамe и нов изричен регион. Изненадата в него е Кюстендил. Нова мода ли излиза, този път с Македонски акцент? Ако е така, то най- добре да то превърнем в бизнес. Не коства чак толкова усилия да се пипне тук там законодателството и да станем регистратора на Балканите.

Хубавото е, че високата цена за „бизнес“ регионите може леко да бъде смекчена с каско или застраховка на имущество. Презумпцията май е за това е, че така се удостоверява отседналост. Както и да е. 20% са си 20%. Не пропускайте да споменете, какви други полици имате към Булстрад.

Излишно е да ви казваме, че имате цените онлайн още от вчера привечер. Подновявайте на време.

Броко новини